tirsdag 10. august 2010

Til liten og stor

Da var siste del av baby-pakken til svigersøster klar. men jeg ble litt usikker underveis, er virkelig nyfødte babyer så små? Begynte å lure på om dette ville få en annen mottaker, nemlig dukken til Anna.. Men man glemmer jo fort, de nyfødte er kanskje så små ;)

Garnet jeg har brukt er nok en gang dobbel Arwetta Merino, mønster er fra litt rundt omkring. Lue fra boka Myk Start, votter fra Nøstebarnboka og sokker fra Garnstudio - med litt endringer underveis som vanlig. Sokkene skal egentlig brettes ned, men jeg syns de ble så fine slik som dette :) Det er raskt og morsomt (men bittelitt pirkete) å strikke babyplagg.

Det er ikke ofte min pappa ber meg lage noe, så jeg ble veldig glad når han kom med ett ønske! Han ville ha tre poser som han kan ha fiskesnellene sine i (slik at de ligger for seg selv i fiskeveska). Han ville ikke ha noe "dilldall" på dem, meeeen en liten fisk på hver var bare jeg nødt til å lage :) Dette er visstnok ett produkt som ikke er så lett å fa tak i, de følger gjerne med fiskesneller man kjøper, men han hadde ikke klart å finne kun posene til salgs.
Så dette er kanskje ett tips til andre som har en fiskeglad pappa, kjæreste eller venn :) Jeg har sydd de i ett goretex stoff jeg hadde liggende, men kan jo bruke annet kraftig stoff også. Kjøpte skolisser i korteste størrelse til å tre i kanten. Morsomme og enkle å sy. Og så er det ekstra morsomt å lage noe som er "spesialbestilt" ;)

Nå skal jeg klargjøre den ene trøstepremien fra give-awayen min slik at jeg får sendt den i morgen. Hovedvinner Randi har jeg gitt beskjed til i dag...Oppdaget at meldingen jeg hadde lagt inn til henne ikke var der, typisk meg å glemme å skrive inn de "sikkerhetsbokstavene". Så nå har jeg lagt inn ny melding og hører vel fra henne snart hvis det ikke er ferietid der da :)

Klem fra G-Anette

9 koselige kommentarer:

Smått og stort sa...

De fiskesnelleposene var jo superfine!Fin gaveide! Og det babysettet var også kjempefint- og ja- babyer er små...man glemmer fort :)
Jeg kommer med ønske om luemønster og str så snart datteren min kommer hjem fra en liten ferie hos bestemor og bestefar -
klem fra Sissel

Guri sa...

Det var virkelig en lur ide!
Tenker straks at det kan være noe for mannen min..... fiskekassa hans er nemlig et kapittel for seg :p
Ha en super uke!

Maria sa...

Mye søtt babystrikk der ja. Å de fiskeposene var jo smarte da. Lurt å bruke skolisser da. Det skal jeg jammen meg ta med meg videre.

Veronica sa...

Så nydelig babysett! Herlig farge!! Og, fiskesnøreposene er jo geniale:)

Ellen's sa...

Hei!
Så på bloggen til min venninne Randi, at hun hadde vunnet luer! Hun blir nok kjempeglad! Så jeg måtte inn å kikke på bloggen din jeg også!
Så mye fint du lager! Fin blogg og nydelige jenter du har!
Hilsen fra Ellen

lena sa...

herlig babysett!!! Og så koselig at pappan din kom med ønske, da er det litt ekstra stas å lage:)

Synnøve sa...

God idé med fiskesnellepose! Og som alltid nydelig håndarbeid! Mottakeren blir nok kjempeglad, for dette er virkelig nyttige plagg til en liten kropp :)

lena sa...

Så kjedelig med garnet fra pickles:( Og synd du da måtte strikke i kortarmet versjon. Jeg er spent på å få det nøstet jeg har bestilt fra de, hvis det ikke er for stor forskjell bruker jeg det til armene, hvis ikke blir det kortermet på meg og da.... Vi får huske å kjøpe ett nøste ekstra når vi bestiller derifra senere (les: soljakka : GLEDER meg!!!! klarer nesten ikke å vente vettu!)

lena sa...

prøv og kjøp ett nøste til, vi har jo forholdsvis nøytrale farger, så vi kan være skikkelige heldige:) Ja, den gule soljakka er lekker! Jeg heller mot beige/grønt jeg nå! Så det er tydelig at jeg kommer til å forandre det en del ganger - hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...