onsdag 25. august 2010

Min lille butikk

G-Anette's Lille Luefabrikk


Nå har jeg ordnet meg en liten salgsblogg! (Link øverst til høyre) Så da er det bare å titte innom for de som vil :) Foreløpig er det bare luene som er der, men det vil komme litt annet etterhvert. Har fått en del henvendelser fra dere om jeg selger disse luene, så da tenkte jeg å gi dere muligheten til å kjøpe nå før alt blir revet bort på Døgnvill ;) Hm, jeg er nok ikke riktig så selvsikker som jeg høres ut nå... Jeg er sikkert den eneste som håper på skikkelig kaldt vær neste helg!

Noen ordentlig nettbutikk er det ikke jeg har laget meg, mer som ett galleri hvor bestilling skjer pr mail. Etter denne produksjonen har jeg en følelse av at jeg ikke blir å sy så mange luer fremover, så hvis noen vil sikre seg ett bestemt motiv så bør dere gjøre det nå :)

Har gitt salgsbloggen det foreløpige navnet G-Anette's Lille Luefabrikk og alle fabrikk-eiere må jo ha eget visittkort, ikke sant? Så dette flotte kortet bestilte jeg fra Vistaprint.


Ble veldig fornøyd med det, og både pris og leveringstid var veldig bra. Anbefales.
Men nå må jeg tilbake til fabrikken. Har vel ikke nevnt det før men jeg syr også 500 stk ølholdere (også kalt "klappere") til å ha rundt halsen.. så symaskinen (og jeg) har nok å styre med den neste uken.

Tusen takk for alle flotte tilbakemeldinger fra dere! Det varmer :)

Stor klem fra G-Anette

7 koselige kommentarer:

Tina sa...

Jeg er imponert!!
Visittkortet ble supert!

★ Stinemor ★ sa...

Guri... - du står på!
Så flink du er :) Stilige luer!
Og visittkortet var lekkert...
Håper du får en produktiv sy-dag! ;)

Guri sa...

For en energi du har!! Håper virkelig at du selger masse, masse på festivalen! Jeg krysser fingrene for sur vind og røde ører!
Visittkortet ditt var kjempestilig! Vista Print er veldig greit sted å bestille sånt:)

Vilma sa...

Århhh , jeg har helt ondt af dig , så MANGE luer du har syet , husk nu at sove :-)) Og må jeg lige tilføje : hvor er det bare nogle fine visitkort , meget stilligt :-)))))

Fruen på skogmo sa...

Titter innom for å ønske deg ei finfin helg, kjære bloggvenn! Liker bloggen din veeeldig godt, og gleder meg over alle de fine innleggene dine ♥

Klem

Frihet-Natalie sa...

Så spennende!!!
Å dette var en flott blogg, legger meg til som følger! Masse flott du produserer!
Velkommen inn til meg også.....

God helg!!

Synnøve Olava sa...

WOW..., så utrolig mange flotte luer du har sydd. Håper de går unna som varmt hvetebrød på Døgnvill-dagene... :O)

Fint og morsomt bilde av dere... :O)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...