fredag 13. august 2010

Døgnvill!


Bilde lånt fra Døgnvill

På tide å fortelle litt om den siste uken min som har vært ganske spesiell! For ett par måneder siden sendte jeg mail til Døgnvillfestivalen (en stor musikkfestival i Tromsø) der jeg spurte om jeg kunne få lov til å ha en stand der jeg kunne selge luene mine. Må innrømme at jeg ikke hadde de helt store forhåpningene. Men i forrige uke fikk jeg svar. Positivt svar! Så om 3 uker står jeg og selger elefantluer og apeluer mens A-ha, Coolio, The Prodigy, Ozzy Ozborne, Madcon + diverse andre spiller! Ganske utrolig! Tanken skremmer meg samtidig som dette blir VELDIG gøy!

Den siste uken har naturlig nok gått til lue-sying. Hadde 70 luer fra før og har sydd ca 200 den siste uken... Og med hus, 2 barn og full jobb så var det bare en ting det kunne gå ut over: nattesøvnen! :) Så her er årsaken til at det ikke har kommet så mye ferdiglaget fra denne kanten i det siste, og slik vil det nok bli de neste tre ukene også. Er litt i villrede når det gjelder hvor mange luer jeg skal sy, tror det er rundt 15 000 besøkende på festivalen. Tar gjerne mot innspill her :)


Og så lurte jeg på om det er noen der ute som kan hjelpe meg litt med noe? Jeg ser at Stoff og Stil har sluttinnspurt på salget nå, noe som betyr at vinterkolleksjonen er like rundt hjørnet. Og sikkert en del lekre luestoffer jeg kan bruke. Jeg har sjekket med Stoff og Stil og de sier det er begynt å komme nyheter i butikkene men at de ikke vil komme i nettbutikken før mot slutten av måneden. Og det kan jeg ikke vente på. Så jeg har rett og slett tenkt å ta meg en tur sørover til Stoff og Stil i Drammen. MEN, da må jeg jo vite at de faktisk har fått inn noen nyheter... Så hvis det er noen der ute i bloggeland som er innom der, hadde jeg blitt utrolig glad om du kunne ta en titt om de har andre luestoffer enn de jeg hadde i give-away'en min. Med luestoff mener jeg jersey eller interlock med figurer på. Som takk for hjelpen vanker det selvfølgelig luer ;) For dere som lurer på om jeg selger luer her, så holder jeg nå på å lage meg en salgsblogg hvor de dukker opp etterhvert. Jeg kommer tilbake til det.

Men i helgen blir det sy-pause. Vi skal reise bort i morgen tidlig og da blir jeg uten både symaskin og internet. Men strikkingen blir definitivt med :)

Da ønsker jeg alle sammen en riktig god helg. Denne jenta skal prøve å ta igjen litt tapt søvn :)

Stor klem fra Gry-Anette

13 koselige kommentarer:

Guri sa...

SÅ moro det blir! Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg når dt gjelder Stoff og stil :(
Tenker på lueantallet... hvis du regner at ca. 1/3 kjøper luer av deg,(det er vel realistisk å tenke, tror jeg ) blir det rundt 500 luer... kanskje du klarer deg med det? Hvis du er heldig blir det en sånn "må ha" på festivalen, og da går det brått flere :)
Lykke til i alle fall!!!

Maria sa...

Å jeg gleder meg sån til å høre hvordan salget har gått. Så kjedelig at du la turen til Drammen da. Hadde håpet å få et liteglimt av deg i Trondheim vettdu;-)
Lykke til med Drammens tur og festival salg.
Ha en riktig god helg med strikketøyet ditt.

Anonym sa...

Du har sannelig produsert masse lue den siste tida :o)
Ser æ feil eller e det noen lys rosa lue med grå elefanta? Sånn har æ løst på ;o)
Kos dæ i helga og sørg for å få dæ litt søvn - det må man ha. Men æ vet jo at skal man få gjort litt hobbyting i en ellers opptatt hverdag så må man ta natta i bruk.....
Klæm fra Marita

Tina sa...

Så artig da! Lykke til med salget! Luene dine er jo kjempefine, så de går sikkert som varmt hvetebrød!

Fama sa...

Gratulerer!


Fama

Miriam sa...

Skal si du har fått gjort mye den siste tiden!
Artig at du fikk ha en stand på festivalen, tror luene kommer til å bli en hit! :)

Myr sa...

så artig :)
litt av en produksjon.
bor ikke i nærheten av noen s&s så jeg kan desverre ikke hjelpe deg.
ha en fin dag

Synnøve sa...

Så gøy! Det blir nok kjempemoro! Og jeg vedder på at du får avsetning på varene dine, for de luene er altså bare helt utrolig herlige! :)

Pringeling sa...

Gud! Så moro!

Ser godt for meg at disse luene kan komme til å bli en sånn må-ha!
Forøvrig skal jeg muligens på døgnvill, og i såfall lover jeg å komme å hilse på =)

Hobbydama sa...

Utrolig mye fint du lager:)

Du må se i bloggen min, overraskelse til deg fra meg:)

Fruen på skogmo sa...

Tusen ♥-lig takk for de fine gavene kjære deg! Lua passer perfekt, og prinsessa har virkelig fått seg ei ny favorittlue.

Og jammen har Fruen fått sine aller første maskemarkører! Nå er det endelig slutt på å bruke garnstumper i alskens farger og sikkerhetsnåler ja ;o)

Ønsker deg ei strålende uke, og masse lykke til med luesalget ♥

Puss och kram

Anonym sa...

Har tittat runt i bloggen din.
Så mycket -och jättefina saker du gör. Lägger dej till favoriterna och tittar snart in igen. :)
Önskar dej en fin vecka.
Linda, Finland

Marjo Christiina sa...

Tenkte jeg måtte legge kommentaren min under Døgnvill - siden det jo var pga den vi traff hverandre på stoff og stil i dag.

Har tittet igjennom bloggen din og ble superinspirert!!

Du lager så fantastisk mye flott, og jeg digger luene dine!!

Får jammen lyst til å lage meg en egen liten blogg, men tør liksom ikke helt. Kanskje jeg skal ha 2011 som mål for det?? Mye å sette seg inn i først.

Lykke lykke lykke til med døgnvillsalget. Det kommer til å gå kjempebra!!

Hilsen fra Marjo Christiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...