søndag 1. august 2010

Ferieslutt


Da var det bare timer igjen av ferien og vi er klar for hverdagen. Det har vært deilig med ferie, selv om man jo hadde håpet på litt flere sol-dager. Men til min store glede begynner det å bli litt mørkere på kveldene slik at stearinlys i alle varianter kan finnes frem! Mørketiden er definitivt min tid :)Har fått strikket litt siden sist, nøstebarntrøya har jeg lenge sett på og nå som det kommer baby i familien fikk jeg endelig en unnskyldning :) Den er strikket i dobbel arwetta merino fra 123knit. Siden svigersøster (og magen) bor i Oslo, sendes denne i posten om noen dager sammen med noe annet småtteri jeg holder på med. Satser på at hun ikke er inne her og titter før det ;)
Og så har jeg strikket min egen variant av Kari Traa lua som jeg ser mange strikker. Den skulle bli til Anna på 2 år, men størrelsen ble nok mer til meg selv...slik går det uten mønster :) Tror jeg skal lage en stor dusk å sette på også! Bilde med lua på får komme til vinteren, jeg tror fargene blir flott i vintervær.


Jeg må bare fortelle litt om ett fremtidig prosjekt som jeg gleder meg veldig til! Jeg har lenge hatt så lyst å strikke lavendeljakka fra Pickles, men frykten for ett såpass stort prosjekt har stoppet meg, jeg er jo mest glad i små prosjekter som blir raskt ferdige. Inntil nå. For når jeg så Siren sin jakke, ble jeg solgt! Og garn/mønster er allerede bestilt :) Jeg endte til slutt med å velge samme farge, da jeg syns den var så nydelig! Hva skulle vi gjort uten alle bloggene der ute som gir inspirasjon til slike flotte prosjekter! :)

Nå skal jeg ta meg en liten bloggerunde og så er det strikking foran tv'en. Bare ett bilde til fra ferien, av blomsterjentene mine :)


Ha en fin søndagskveld, klem fra G-Anette

PS - Lena, takk for datahjelp :)

11 koselige kommentarer:

Tina sa...

Så vakre jenter du har! :-)

Maria sa...

Den nøstebarn trøya er jo så delikat da.
Å den jakken var mye finere enn pickles sin;-) Så den her en dag jeg også, å fikk lyst til å strikke den.
Lykketil med stort prosjekt. Gleder meg til å se den ferdig.
Å sist men ikke minst, for noen nydelige blomsterbarn du har.

Vilma sa...

Kan læse at jeg ikke er den eneste som glæder sig over at det bliver tidlig mørkt - jeg er også afgjort en efterårs/vinter pige :-)

Søde piger du har , de ligner små engle :-)

Synnøve sa...

Nydelige blomsterpiker, herlig vinterlue og sjarmerende trøye! :)

HildeP. sa...

Så søt trøye du har strikket! Lua også, kjempetøff! Nydelige blomsterjenter! : ) ha ei finfin uke! : ))

Klem Hilde

lena sa...

Så fin trøye, lue og herlige bilder!!! Her er det også ferieslutt...OG permisjonslutt. Første dag på jobb etter 8 mnd. Kos deg i hverdagen:)

Fie`s hverdag sa...

Hei
Så mye fint du lager, å fin blogg :)
Den lavendeljakka har jeg sett på flere ganger, men liksom ikke hatt mot til å begynne på. Men den var utrolig fin i grått.
Har du forresten mønster på den grå å rosa lua, den var også kjempe fin :)

Ha en fin dag

Klem Fie ;o)

Synnøve Olava sa...

Så mye fint du har laget. Den babytrøyen så så myk og god ut. Jeg har også kikket litt på den kari Traa lue, spørs om ikke jeg også må prøve meg på den!

Gleder meg til å se hvordan jakken blir... :O)

ha en strålende kveld!

mimouna sa...

Nydelige småjenter, de bildene er fulle av sommerminner.

Nøstebarntrøyen ble fin i tykkere garn, da ble den nesten som en liten vest. En god ide!

strikkedilla sa...

Veldig fin den nøstebarn trøyen. Flott blogg du har.

Synnøve sa...

Har du brukt dobbel babyull på denne? eller enkel? og pinnenr?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...