torsdag 5. august 2010

Award!


Jeg har fått award! Min aller første award, så utrolig hyggelig og rørende! Tusen takk Miriam, dette satte jeg veldig stor pris på! Miriam har en utrolig flott blogg som absolutt er verdt ett besøk, nå for tiden har hun også give-away med en nydelig premie. Titt innom henne her

Reglene for denne awarden er:
1. Link tilbake til personen som ga deg award
2. Gi award'en videre til 7 inspirerende bloggere
3. Fortell 7 ting om deg selv.

Det er ikke enkelt å skulle plukke ut bare syv blogger av alle de fantastiske som finnes der ute. Men her er de jeg valgte ut:

Lena er en utrolig produktiv jente som inspirerer meg veldig mye. Jeg tror vi "besøker" hverandre nesten daglig. Takk Lena :) Vi har planer om å strikke soljakken til Pickles sammen (dvs samtidig) på nyåret. Gleder meg!

Maria med bloggen Hobbyfruen
Maria var en av de første jeg "fant" her i bloggeland. Hun har en utrolig flott blogg og både strikker og syr nydelig ting. Med sine 5 barn er det imponerende hva hun har energi til, denne fortjener du Maria :)

Vilma med bloggen Vilma's
Vilma lager utrolig mye vakkert og velger alltid de nydeligste farger. Man blir bare glad av å titte innom her, hun skriver med humor og personlighet. Masse inspirasjon å hente!

Tina med bloggen Tinas Kårner
Tina er en ganske ny "bekjent" for meg her inne, men hun har allerede inspirert meg til flere prosjekter. Hun både strikker og hekler og lager de nydeligste tova votter og masse annet flott.

Siren med bloggen Hekta på strikk
Som noen av dere vet var det Siren som inspirerte meg til å strikke noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle begi meg ut på, nemlig lavendeljakka fra Pickles. Siren har en nydelig blogg med flotte bilder og mye koselig lesning.

Olava med bloggen Olavas Verden
Olava har en veldig inspirerende blogg med masse herlige prosjekter med flotte farger. Og så er hun så snill at hun legger ut mønster på prosjektene sine innimellom. Her er det flere ting jeg har lyst til å lage.

Mimouna med bloggen Mimounas Hobbyblogg
Mimouna var en av de jeg ofte var innom lenge før jeg fikk min egen blogg, hun lager masse flott og har vært til stor inspirasjon for meg. Og så skriver hun på en personlig og morsom måte, jeg leser alt :)
Som sagt, det er mange herlige blogger der ute og jeg skulle gjerne delt ut flere award'er :)

Og så var det syv ting om meg selv:
1. Jeg ELSKER førjulstid og mørketid
2. Jeg har minimum 5 hobbyprosjekter på gang til enhver tid
3. Jeg klarer ikke å slappe av med rot rundt meg
4. Det tok meg over ett år med "smugtitting" før jeg turte å starte egen blogg
5. Min store drøm er å starte garnbutikk med strikkekafé
6. Jeg koser meg maksimalt når jeg titter rundt på andres blogger
7. Jeg mener at garn-kjøpestopp er noe tull ;)

Det var det, håper jeg har gledet noen på samme måte som jeg ble gledet av Miriam.

Klem fra G-Anette, som heter Gry-Anette. Det var 8 ting om meg selv :)

Bloggurat

4 koselige kommentarer:

Maria sa...

Nei har du sett. I kveld var det ekstra hyggelig å stikke innom deg;-)
Tusen takk.

Judith sa...

Takk for hyggelig kommentar hos meg. Må si du har en fin blogg du også, nå nå stjeler jeg din adresse også. Gratulerer med award, ha en fin kveld.

Siren sa...

TUSEN TAKK for award! Så utrolig stas!! Er fremdeles veldig på ferie, men skal ta feire dette på bloggen om ikke alt for lenge:) Kjempefine innlegg over og. Den boleroen var nydelig:) Klem fra meg

Tina sa...

Dette var superhyggelig! Tusen takk, G-Anette! Jeg setter stor pris på bloggen din også ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...