mandag 16. august 2010

Prikker og knapper

Litt nytt herfra i kveld :)

Har lenge hatt lyst til å sy meg en slags veske som kan henge på stolen på hobbyrommet. Ser for meg å bruke den til f.eks pågående strikkeprosjekter. De ligger jo alltid og slenger rundt omkring. Og nå i kveld ble den til, i løpet av en liten time. Brukte kraftig fôr slik at jeg kunne lage den ganske stor , uten at den falt sammen. Dvs at den kan romme maaaange pågående strikkeprosjekter ;) Og den er allerede tatt i bruk.

Stoffet er fra Stoff og Stil, jeg elsker disse prikkete stoffene! Mønsteret ble til underveis. Litt usikker på hva slags fôr det er, det var noe jeg hadde liggende. Men det ligner sammenpresset vatt - ganske stivt. Kanskje noen har ett navn på det? Jeg tror faktisk jeg blir å lage flere slike, kanskje til litt mindre ting. Ser for meg at de kan henge på rekke og rad på en stang av noe slag, festet på veggen. Enda flere prosjekter som surrer rundt her altså :)

Og så har jeg bestilt stoff fra USA, første gang jeg prøver det. Bortsett fra at det ble både toll og moms (uflaks..) på det, så gikk det veldig fort og greit. Må kanskje bestille for under 200,- neste gang, da slipper man unna slikt tull :) Tenkte å bruke de til blant annet slike knapper. Disse er så gøy å lage! Har bestilt knapper også fra USA men de er ikke kommet enda. Men så snart de kommer blir det nok storproduksjon her :)

Og så må jeg få vise frem den flotte premien jeg vant i Heklehulens give-away her tidligere. Hun lager utrolig mye fine ting, tusen takk for premien!

Og jeg har vært så heldig at jeg har fått enda en award, denne gangen fra Merete's Hobbyverden. Siden det ikke er så lenge siden jeg fikk akkurat denne, velger jeg å ikke gi den videre men bare si TUSEN takk! Dette setter jeg stor pris på! :)

Nå er Stoff & Stil-tur til Drammen bestilt, jeg reiser på torsdag! Får bare håpe at høstnyhetene stort sett er på plass da. Uansett gleder jeg meg virkelig til å endelig få shoppe "live" og ikke bare i nettbutikken. Nå skal jeg kose meg litt med å titte rundt på hva dere har laget siden sist, ha en fin mandagskveld.

Stor klem fra G-Anette

14 koselige kommentarer:

Synnøve sa...

Åh, prikkeveska var råååflott! Sukk!

Siren sa...

Genial og dritfin!!:) Herlighet som jeg kunne hatt en sånn!! Mine prosjekter ligger strødd overalt, til samboerens store fortvilelsel... Og knappene var utrolig søte. Må en gang få til å lage sånne!

Veronica sa...

Genial! Og utrolig flott!! Dette blir nok en hit!:)

HildeP. sa...

Kjempesøt kurv og nyyydelig stoff!! : D

Synnøve sa...

Så fine veska! Også så lurt! :) Kan godt sjå for meg fleire sånne på ei stong på veggen...

Å, den som hadde hatt eit hobbyrom! :)

Likar bloggen din! :)

lena sa...

Åhhhhhh fiiiiine veske!!!! Du får lage de for salg, de blir nok en hit!
Så koselig at du skal til Drammen da, da er du bare 1 time fra meg:) Ha en fin dag!

lena sa...

Også er jeg veldig spent på hva den øverste strikken i veska di er:)?

Smått og stort sa...

Wow- så smart!! Veska var supersøt! Har det stoffet jeg og :)
Ja denne blir det nok mange av oss som har lyst å kopiere...
Ha en flott og kreativ dag!
klem fra Sissel

Vilma sa...

Århhhh hvor ville jeg gerne eje sådan een , du er DYGTIG !!

God dag :-)

♥ Stinemor ♥ sa...

Så utrolig smart! :) Og kjempe fin!

Randi sa...

Så smart veske. Kjempefin :-) Jeg liker også dette stoffet :-)

Da venter jeg til etter torsdag med å velge stoff til luene. Gleder meg:-)

mimouna sa...

Så lur den vesken var! Her triller alltid nøstene på gulvet hvor de blir angrepet av sultne hybelkaniner. En sånn innretning hadde vært tingen.

Miriam sa...

Kjempestilig veske! :)

Jeg har også bestilt knapper fra usa, er spent på hvor lang tid det tar..

Gratulerer så mye med awarden! :)

Guri sa...

Så praktisk og fin veske! Skulle ønske det var meg som kunne sy... sukk! Knappene var bare kjempesøte. De får sikkert ben å gå på hvis du lager for salg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...