Gå til hovedinnhold

Gaver på vandring


Gaver på vandring er en koselig gavelek som vandrer fra blogg til blogg :) Og for en liten stund siden var den kommet til Tina med Strikkekurven. De tre første som skriver at de vil være med, får gave. Jeg var en av de heldige, noe som også betyr at leken vandrer videre til meg.

Så på lørdag fikk jeg kjempeflott gave i posten fra Tina. Det var ett tovet gryteunderlag i en nydelig lilla farge, kjøkkenklut i samme farge og ett handlenett som kunne pakkes sammen til en bitteliten sak. Super gave, tusen takk Tina! :)

Nå er det noen andre sin tur! De tre første som kommenterer her og sier de vil være med vil motta en gave fra meg og må selv arrangere gaveleken i sin blogg.

Så hiv dere med jenter, det er gøy med gave i posten! :)

Stor klem fra Gry-Anette

PS - Tusen, tusen takk for alle de hyggelige kommentarene jeg fikk på Anna sitt lam i forrige innlegg. Sånt varmer ♥

Kommentarer

Barbro sa…
Gaver på vandring er gøy. Jg fikk min her om dagen (står i bloggen min).
Så snart skal jeg legge ut min runde :-)

Jeg har foressten akkuart gjort ferdig en Vaffel-lue som jeg fant her på bloggen din.
Det var gøy å strikke den, så det blir sikkert flere :-)

Ønsker deg en fin uke
Hilsen Barbro
Miriam sa…
Så fin gave du fikk :)

Vil gjerne være med på dette, gaver er gøy! ;)

Klem
Gunn sa…
Jeg og blir gjerne med!
Høres koselig ut:) Fin gave du fikk:)
Ann Kristin sa…
Om jeg har telt korrekt så blir jeg nr 3. Jeg blir med på gave runde
Pernilla sa…
Så koselig med gavebytting.
Jeg er redd jeg synes jeg har nok ting og holde på med akkurat nå men en annen gang så kanskje jeg hiver meg på dette.
Ha en fortsatt fin dag!

Pernilla
Jeg synes det høres hyggelig ut med gavebytte, men hadde ikke tenkt å være med selv:))
Hei- kjempefine gaver. Jeg har akkurat vært med, så jeg får stå over denne gangen. Tenkte bare jeg skulle si at på de hjertene mine har jeg sydd i perleknapper som jeg fester båndet i :)
Ha en fin kveld!
klem fra Sissel
9na sa…
Så moro! Fine gaver også. Elsker gaver.
Rekkehuset sa…
Det er en hyggelig lek:-) Jeg er med på en sånn jeg også, må bare finne 3 ting å sende videre..
Lammet under var virkelig kjempesøtt! Kan tenke meg 3-åringen ble glad for det ja:-) Hjertelig hilsen Hanne.
Miriam sa…
Mailadr du skrev på bloggen min funket ikke, håper det var greit å bruke den jeg sendte til sist :)
Judith sa…
Takk for stemmen! Ja det er ei fin lue. Nå har jeg kjæpt mer garn, for jeg vil ha ei VM-lue selv også;-) Veldig glad for at jeg skrev ned oppskriften...
Anonym sa…
Koselig med pakke :)

Populære innlegg fra denne bloggen

Enkle pulsvarmere, med oppskrift

Ett par pulsvarmere blir fort til to par når det er så enkelt :) Etter å ha slitt litt med en engelsk oppskrift med både fletter, hullmønster og en merkelig tommel-løsning...fant jeg ut at det enkle er det beste! Så jeg startet på nytt uten oppskrift og strikket de på enkleste vis. Pynten kom på etterpå, og gjorde susen :) Her er oppskriften hvis noen vil prøve seg: G-Anette's Enkle Pulsvarmere Garn: Nepal fra Drops (ca 60 gram) Pinner: 3,5 Legg opp 32 m. Strikk 2 r, 2 vr i 9 cm. På neste pinne øker du 4 m jevnt fordelt. Fortsett i glattstrikk til arbeidet måler 7 cm fra økningen. På begynnelsen av neste pinne, strikker du inn en kontrast-tråd over 6 masker, til tommel. (se beskrivelse her ) Fortsett i glattstrikk 3 cm til. Strikk 1,5 cm med 2 r, 2 vr. Fell av. Tommel: Plukk opp de 6 maskene over og under kontrast-tråden + plukk opp en ekstra maske på hver side av tommelen = tilsammen 14 masker. Strikk glattstrikk i 2,5 cm, strikk 1 pinne med 1 r, 1 vr. Fell av. Stri

Tovede kosetøfler med oppskrift

Endelig er denne jentas favorittårstid her! Og med den kommer strikkelysten smygende tilbake :) Og hva passer bedre enn å starte høsten/vinteren med gode varme kosetøfler! Oppskriften ble til for et par år siden, etter å ha strikket flere par (etter andre oppskrifter) uten å finne akkurat mine tøfler. Men disse er mine, og nå kan de bli dine også. Og om jeg får si det selv...så sitter de som støpt på foten, hihi ;) G-Anette's Tovede Kosetøfler Garn: Fritidsgarn. 3 nøster offwhite, 2 nøster blå Pinner: 5,5 Tøflene strikkes frem og tilbake med bare rette masker *we like* :) Legg opp løst 50 m med blå, strikk 1 pinne rett. Bytt til offwhite og strikk 17 riller (34 pinner) Sett de 18 ytterste maskene i hver side på hver sin tråd. Strikk 20 riller over de 14 midterste maskene. Strikk så 2 m smn på starten av de fire neste pinnene = 22 riller på midt-stykket. Nå flytter du de 18+18 m (på trådene) over på pinner og fortsett slik: Strikk riller over de 18 første maskene, plukk opp

Snurrelue med oppskrift

 Denne luen har jeg strikket mange av tidligere, og nå måtte jeg bare lage en til :) Jeg holder jo egentlig på med to (...) større strikkeprosjekter så da var det godt med ett lite kveldsprosjekt. Og så hadde jeg noe lysegrått garn liggende som bare ventet på å bli lue :) Jeg vet at denne luen fins i mange varianter, bl.a. har Sandnes Garn en som ligner. Men akkurat denne er min da, og her kommer oppskriften til de som vil prøve: G-Anette's Snurrelue Garn: 2 nøster Freestyle fra Dale.  Pinnenr: 3,5   Legg opp 80 m på p 3,5. Strikk *2 r,2 vr* til arbeidet måler ca 5 cm. (hvis du ønsker en litt "løsere" lue og enda mer baggy kan du bytte til pinne 4 nå) Strikk 2 r, 2 vr, samtidig som du øker 1 maske mellom de 2 rette hele omg = 100 m totalt. Fortsett i mønster slik: *3 r, 2 vr* i to omg. Forskyv så mønsteret en maske, slik at de to neste omg starter med 1 vr og så *3 r, 2 vr*. Fortsett slik med å forskyve mønsteret annenhver omg til arbeidet måler ca 22 cm.