søndag 27. juni 2010

Tre søte venninner


Emma hadde besøk av to venninner i dag og jeg lot dem velge hvert sitt motiv, og så sydde jeg luer mens de fulgte nysgjerrig med. Luene hadde de på seg både inne og ute, det er morsomt å glede de små med noe hjemmelaget!


Sokker syns Emma det er kjedelig at jeg lager, men likevel nødvendig. Her har jeg strikket ett par til henne i Viking Sportsragg. Liker dette garnet, sokkene blir akkurat passe tykke til å passe inni vintersko.


Og så har jeg heklet dette skjerfet. Oppskrift fra Garnstudio. Det skulle hekles i Eskimo, men jeg brukte Hubro da det var det jeg hadde. Dette var VELDIG morsomt å hekle, og jeg leker allerede med tanken på å hekle ett pledd med slike ruter eller noe lignende. Personlig syns jeg skjerfet ble litt tykt, men min snille svigermor kom innom i ettermiddag og synes det var veldig flott så da fikk hun det hos meg.

Jeg har akkurat funnet ut hvordan jeg får bildene større på bloggen, men er det noen som vet om det er mulig å sette dette som standard slik at jeg slipper å endre i html hver gang jeg legger til ett bilde?

I kveld er det lueproduksjon. Jeg holder på å bli god-venn med min nye symaskin, en Janome MyLock 644D. Det er stor forskjell fra min 17 år gamle vanlige Husquarna :)

Ha en fin kveld !

Klem, G-Anette

2 koselige kommentarer:

Synnøve sa...

De luene du lager er utrooolig kule! :)

Synnøve Olava sa...

Hei... :O)
Må bare si meg enig med min navnesøster over; luene er kjempekule... :O)
Syns det heklede skjerfet var veldig fint også..., så bra at svigermor likte det så godt... :O)

Ønsker deg en fin sommedag vidre, håper dere har like font vær i troms som vi har her på østlandet i dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...