onsdag 9. juni 2010

Litt heklerier


Det har kun vært hekling på meg siden sist, og jeg synes det blir bare mer og mer morsomt! Og det er ikke det at jeg trenger noen ny "dille" akkurat.. Panneband-krona var veldig enkel og kjapp å lage! Minstejenta Anna var strålende fornøyd, spesielt siden den var "joooosa". Heklet i Freestyle, mønster fra Garnstudio. Tror faktisk jeg må lage en til, de passer jo veldig bra til den nordnorske sommeren :)Og så har jeg heklet panneband til storjenta Emma. Hun valgte farger og "design" selv. Heklet i ett eller annet akrylgarn (hun er som meg, ull klør). Hun er ikke alltid like velvillig til å posere som Anna, men i dag fikk jeg lov å knipse og hun lagde bare noen få grimaser underveis. Kanskje hun har sett at mammaen blir så veldig glad når bildene blir bra og blogg-bare :)


Og så har det blitt ett par kluter til. Denne gangen heklet jeg, etter stor inspirasjon fra Veronica med bloggen http://maskeformaske.blogspot.com/. Jeg har heklet i Paris fra Drops, de har utrolig mange flotte sommerfarger og det er vanskelig å velge! Veronica er forøvrig helt uslåelig på klut-laging :)


Til slutt noen bilder av en veldig villig modell i ettermiddag.
Det var litt fra meg i kveld, vi sees.
Klem, G-Anette

3 koselige kommentarer:

Maria sa...

Så herlig krone,på ei skjønn prinsesse. Å eldstejenta som bestemmer selv å greier. Herlig...

Veronica sa...

Så flotte pannebånd på herlige jenter!! Kronen har jeg også heklet, og det som er så utrolig kjekt med denne er jo at den passer så lenge! Klutene er fantastisk gode, så jeg håper du blir like fornøyd som jeg er! Og du, tusen takk for reklamen!!:)

mimouna sa...

Hekling er en kjekk sommerhobby, og vi trenger visst fortsatt noe lunt på ørene ja. Fine pannebånd til nydelige jenter. :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...