søndag 13. juni 2010

Hjerter på hjerter


Som nevnt en gang før, jeg er veldig glad i å masseprodusere. Og i går kveld/natt var det kun hjerter det gikk i. Fikk laget 16 stk, og det blir nok mer etterhvert. Syns dette er koselig arbeid, først litt tid med symaskinen og så kan resten gjøres fra sofaen sammen med tv-titting :)Som en god kollega av meg sa så fint: Du må jo være stoff-avhengig! Og ja, jeg er vel det.. Så nå var det på tide å få sydd litt av alle de nydelige sommer-stoffene jeg har liggende. Og jeg elsker disse hjertene! Mønster fra Tilda.Jeg trenger jo strengt tatt ikke mer enn to-tre stk selv, så resten legger jeg ut på Epla etter hvert. Men det er bare å ta kontakt via bloggen/mail hvis noen skulle være interessert. jeg tar 50,- pr stk og da følger det med 50 cm hamptråd til oppheng.Det ble så mange hjerter på meg i natt, at jeg gikk tom for vatt. Og det er ikke noe gøy når det er søndag og stengt overalt, og man bare har lyst å lage hjerter på hjerter...

Men det kommer flere dager. Jeg må jo også finne noe annet jeg kan lage av alle sommer-stoffene mine. Før vi vet ordet av det skal vi sy nisser og engler :)

Ha en fin søndagskveld! I mangel på vatt, blir det strikking på meg i kveld.

Klem fra G-Anette

1 koselige kommentarer:

Veronica sa...

Så nydelige hjerter i herlige tekstiler!! Ja, jordbærstoffet er fantastisk! Jeg er skikkelig kjip på den fliken...må holde til masse tenker jeg! Jeg kjøpte det på Lappemakeriet her på Bærums Verk, og det står ingenting om designer på det. Skal ta meg en tur innom dem en dag, og da skal jeg sjekke- og gi deg beskjed:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...