tirsdag 22. juni 2010

En voksen prinsesse


Ja, så fikk jeg litt dilla på de her kronene :) Og neste ut ble en hvit krone, med sølvtråd rundt kantene. Tenkte det ville passe bra til en liten prinsessejente. Fant frem hvitt garn, heklet i vei på samme måte som de to forrige. Men når jeg var ferdig syns jeg den så merkverdig stor ut... Sydde sammen bak og hvem passet den? Meg! Det hvite garnet uten merkelapp kan ikke ha vært Freestyle likevel... Så hvis det fins en voksen prinsesse der ute som vil ha, si i fra ;)

Den mørkerosa kronen fra forrige innlegg ble forresten kjøpt til en liten prinsesse, håper hun ble fornøyd, Sonja. For ordens skyld, det er ikke Dronning Sonja jeg har solgt til ;)


Og så har jeg strikket en til ugle-lue, og denne fargen var bare helt nydelig! Strikket i Freestyle (helt sikkert) og pyntet med hvite perleøyne. Emma er modell, men klarte så vidt å beholde den på i noen minutter pga at "det kløøøøør". Så denne legges i gave-kurven. Tenker at jeg til høsten skal legge ut litt strikkede ting på Epla igjen.

Jeg har strikket ett par sokker også siden sist, men fikk ikke tatt bilde i dag. Jeg så for meg bilde ute i gresset, men så lenge regnværet ikke gir seg så får det vente litt.

Nå er det nytt hekleprosjekt og Frustrerte Fruer som står for tur. Ha en fin kveld :)

5 koselige kommentarer:

Synnøve sa...

Denne lua var kjempefin! Nydelig farge du har valgt :) Ellers en flott blogg med mange fine og inspirerende innlegg, jeg følger med her :)

Maria sa...

Herlig uglelue,å super nydelig modell.

Veronica sa...

Utrolig flott uglelue! Har selv strikket uglegenser, men lot være å bruke knapper i øynene.. Men, småperler....ja, det var en sabla god ide!:)

Anonym sa...

Akkurat samme blå-fargen som Silje har i si ugle-lue :o) Den e bare helt nydelig.

Tina sa...

Takk for besøket i bloggen min! :-)Kjempekoselig blogg du har, du også! Jeg er blitt følger, og gleder meg til å følge deg videre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...