lørdag 19. juni 2010

Litt ferdig og mye uferdig..


Jeg er vel ikke alene om å ha mange prosjekter på gang? Det dukker stadig opp nye ting jeg har lyst til å lage, spesielt når jeg leser alle de flotte hobbybloggene der ute. Og før jeg vet ordet av det, har jeg startet på noe nytt uten å ha fullført det forrige. Og det før det, og det før det....

Men litt er da ferdig siden sist. Anna "trengte" en ny sommerlue, og dette stoffet fra Stoff og Stil syns jeg er så søtt! Veldig sommer :)


Og så ble det en til heklet krone. Anna elsker "klonene" sine, og jeg stopper nok ikke med disse, de er så morsomme å lage! Kanskje noen havner på Epla etterhvert.Og så har jeg etter all sansynlighet fått meg en ny hobby....som at jeg trenger det! Men har sett på disse flotte stoff-knappene som noen av dere lager. Prøvde å søke litt på nett om jeg kunne finne det jeg trengte der, men fant ikke helt det jeg var på jakt etter. Men under dagens handletur fant jeg det i en garn/hobby-butikk her i Tromsø. Og jeg hadde vel knapt nok kommet meg inn døren hjemme, før første knapp var laget. Dette var gøy! Hvis noen vet hvor man kan få kjøpt litt større pakker med knapper, blir jeg glad for svar :)

Til slutt, jeg er ikke spesielt opptatt av kongelige, men så utrolig nydelig Victoria var i dag!

Klem fra G-Anette

2 koselige kommentarer:

Synnøve sa...

Så fin lue. Den likte jeg. Er det kjøpemøster på denne, eller har du tegnet av en annen lue?

Krona var også flot. Heldig jente.

Men så til grunnen til min kommentar. Her kan du kjøpe større kvanta knapper. Pålitelig selger.
http://www.etsy.com/shop/Tobysmom

Kristine sa...

Først må jeg bare skryte masse av deg Anette:) Alt du lager er kjempeflott...du kan jo alt jo:) Jeg har fått en av de sydde luene dine i julegave hos en venninne og er så fornøyd at jeg har reklamert litt for deg jeg;) Masse lykke til videre med den lille luefabrikken din<3<3

jeg har googla etter hvordan man lager slike knapper:/ Hakke lyst til å dele litt secrets med hvordan du gjør det?;) eller hva man burde kjøpe?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...