fredag 2. juli 2010

Garnforelsket!


De av dere som strikker, vet at ett nytt og deilig garn kan sette en strikkers følelser i sving! De av dere som ikke strikker, er nok noe mer skeptisk til det :)

Jeg har lenge tenkt litt på å bestille garn fra http://123knit.com/ men har egentlig tenkt at det "vanlige" garnet jeg finner på garnbutikkene her i Tromsø holder i massevis. Men, etter stor inspirasjon fra diverse bloggere, bestilte jeg i forrige uke. Garnet kom for ett par dager siden, og ny bestilling kommer nok fra meg i løpet av få dager! Jeg bestilte Peruvian Highland Wool og Arwetta ekstra fin merino. Og begge garnene var bare fantastisk myke og deilige. Og for noen farger! Ja, jeg er forelsket! :)

Jeg er i gang med en rosa lue av Peruvian-garnet og jeg bare VET at det blir bra. Og jeg gleder meg til å finne flotte prosjekter til resten. Tror jeg skal bestille garn til noe søtt til den nye gutte-babyen som kommer i familien til vinteren. Siden jeg har to jenter, har det vært lite gutte-strikk på meg så jeg gleder meg. Svigersøster Randi, du må gjerne komme med ønsker :)


Jeg har ikke noe ferdig heklet eller strikket fra den siste uken, men jeg har langt fra hatt hobby-pause. 70 luer til neste års luesalg-sesong er blitt til, og mer stoff er på vei. Jeg har ett håp om å starte vinteren med 250 luer "på lager". Jeg fikk meg forresten noen sekunders "sjokk-opplevelse" under avslutningen av elefant-luene. Oppdaget at elefantene var opp ned på alle luene!! Ehm....til jeg skjønte at når luene er vrengt med innsiden ut - så skal de være opp ned.. Jaja...Puh :)

Nå skal jeg krype opp i sofaen med deilig strikketøy og klisj-film. :)

Ha ei fin helg,
klem G-Anette

4 koselige kommentarer:

Maria sa...

70 luer allerede? Imponert. Jeg hadde vært storfornøyd om jeg greide å sy en eller to. He,he...
Hvor kan man få tak i et slikt luemønster om jeg kan spørre?
Ha en riktig god helg. Å godt at elefantene ble riktig vei til slutt;-)

lena sa...

Dette med garn er bare så rart....ett nøste med garn liksom...som man kan kose med og titte på i en evighet...og bare bli glad i liksom :) Ser ut som du har fått deg noen godsaker av garnnøster, kos deg masse med de. Og herlige luer du har laget, godt ikke alle elefantene sto på hodet allikevel *puh*.
Tar meg friheten til å linke bloggen din i min jeg :) Ha en fin dag.

Mirdiz sa...

Du er utrolig produktiv!
Jeg legger deg til i blogglisten min, her er det mye inspirasjon å hente:)

dilleDidi sa...

Så kule luer! og så mye annet fint å se i bloggen din... dumpet akkurat borti den nå- her må jeg snoke mer, og ikke minst - legge deg til i min bloggliste!

.. og du... så bra det ble rett vei på elefantene til slutt :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...