tirsdag 6. juli 2010

Det går i ullTil tross for at vi er i juli, så er det fortsatt strikking i ullgarn her. Måtte jo teste ut det nye garnet jeg kjøpte! Og det svarte virkelig til forventingene. Veldig mykt og godt å strikke med. Lommetøflene syns jeg er en utrolig bra oppskrift! Jeg lo første gang jeg så dem, de ser jo unektelig litt snodig ut før man tar dem på..


Tøflene ble til i går kveld og var utrolig raske å strikke! Og veldig gode å ha på. Det ble akkurat IKKE nok med ett nøste med Peruvian Highland Wool. Noe som betyr at jeg skal strikke barnetøfler av de 48 gram med garn som er igjen på nøste nr to :) Morsomme å strikke så skjønner godt de har blitt en stor favoritt blant strikke-bloggere.
Og så har jeg strikket en baggy lue av gammelrosa, samme garn. Her gikk det med nærmere 1,5 nøster, den ble ganske lang men jeg liker dem slik. Og jeg er fortsatt veldig betatt av spiralmønster i forskjellige varianter :) Mønsteret er mitt eget, den ble til underveis.


Til slutt, enda en baggy lue. Enkel og rask å strikke med tykt garn og tykke pinner. Har brukt Topp t'Tå garn her, i en nydelig lilla farge. Nå skjønner jeg det så mange klager på, lilla blir jo mere likt blått på bilde..kan ikke skjønne hvorfor. Det gikk med akkurat 2 nøster garn, også her ble luen til underveis men hvis noen er interessert kan jeg skrive ned mønsteret. Det er som sagt en veldig enkel lue, derav navnet: Isipisi :)

Det nærmer seg ferie nå, 3 dager igjen på jobb. Neste helg pakker vi i bilen og kjører til Sverige. (=til solen). Vi gleder oss! :)

Ha en fin tirsdagskveld (ps - noen flere som savner Frustrerte Fruer i disse fotball-tider?)

9 koselige kommentarer:

Anonym sa...

Ja takk, vil veldig gjerne ha mønster på alle tingene du har lagt ut i dag :o) Kjempefine luer og tøflene var skikkelig lekker. De så jo unektelig litt pussige ut - men skikkelig fin på foten.

Sukk.....enda flere prosjekter..... Døgnet skulle hatt flere timer ;o)

Klem fra Marita

lena sa...

For en produksjon!
Lommetøfler er bare herlige:)
Og den lilla lua var bare så fin. Nydelig farge. Hvilket mønster er det?
Og strikke av ull i juli ja, det gjør vi vel alle, hehe. Nå er jeg igang med en fanabody til prinsessa:) Så her fortsetter vi i ull:)

Maria sa...

Takk for tips om lommetøffler. Det er jo kjekt å ha klart når høst stormene setter inn. Knall fine var de, å så lekre med den blomsten da. De små tingene gjør jammen meg susen.

Tina sa...

Så fine luer! :-)

Tina sa...

Må bare inn å en gang til her og si: Ja, takk, du må gjerne skrive ned mønsteret på disse luene!

salige lavendel sa...

For noen ARTIGE og fine tøfler! Har aldri sett sånne før. Synes jammen du lager mye fint. Ha en strålende helg =)

Miriam sa...

Så mye fint du lager, la meg til som følger av bloggen din :)

Lurte også på om du vil dele oppskrift på tøfler og luene?

Unn-Therese sa...

Så søte tøfler! Vil du dele oppskrift?

G-Anette sa...

Hei Unn-Therese, oppskriften jeg har brukt finner du her:

http://blogg.hobbyboden.com/hedvig/index.php/2006/02/21/p5691

Mvh Gry-Anette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...