søndag 25. juli 2010

Snarvisitt :)


Da var vi tilbake etter en ukes campingferie i Luleå. Har vært på badeland, på stranda, sittet inne og sett på regnet, vært på garnshopping (mens resten av familien var på lekeland) og fartet litt rundt omkring. Ungene har storkoset seg og det er det viktigste! Innser vel at jeg selv er litt mer glad i sydenturer :)

10 timer i bil hver vei ga meg mye strikketid, men det ble kanskje ikke produsert så mye som jeg hadde forventet mens vi var der. Anna's bolero ble til underveis. Hadde lyst å lage noe hun kan ha over sommerkjolene sine hvis.....når det er litt kaldt ute.


Den er strikket i Drops Merino extra fine. Pyntespissene er de samme som på det lilla settet (hals/pulsvarmere) jeg strikket tidligere. Har skrevet ned oppskriften til boleroen, så skal legge den ut etterhvert. Den er enkel å strikke og har lite montering, slik liker jeg :)


Luer ble det også produsert, så klart :) Den lilla er min variant av snurre-luen som så mange har strikket. Garn: Freestyle. Den offwhite er Isipisi-luen min, oppskrift ligger på ett tidligere innlegg. Garn: Topp t'tå.

Den brune er min første vellykkede hekla lue!


Jeg så denne inne hos Snuppesnella og var så freidig at jeg spurte om oppskrift... Og da la hun den inn her: http://snuppesnella.blogspot.com/2009/10/hekla-lue.html Tusen takk snille Snuppesnella! Jeg er kjempefornøyd med mønsteret, lua passet perfekt! Garn: Topp t'tå.

Sommerfuglen startet som en blomst, men fant ut at det er jo ofte det jeg pynter med, så da lagde jeg en vri :) Skal prøve meg på en sommervariant av denne lua og, så får jeg se om jeg klarer å gjøre om mønsteret til tynnere garn :)Til slutt ett par bilder fra ferien, god-jentene :)

I morgen pakker vi i bilen igjen og reiser til Senja noen dager. Blir da uten internett igjen. Men nå skal jeg kose meg med å se hva alle dere andre har gjort og laget den siste uka :)

Det er så utrolig artig at mange nye har funnet bloggen min, tusen takk for hyggelige kommentarer. Det varmer! :)

Fortsatt god sommer!
Klem G-Anette

9 koselige kommentarer:

Tina sa...

Velkommen tilbake fra ferietur! Hørtes ut til å være en vellykket tur, til tross for været :) Nydelig bolero du har strikket! Tar gjerne imot oppskrift på den også, jeg ;) Ha en flott søndagskveld!

lena sa...

Åh, så kos å "se" deg her igjen da:) Nyyyyydelig bolero, den har jeg lyst til å prøve meg på...*hint* - hehe. Og du - jeg hadde også angst for sjal og engelske mønster, men klarer jeg klarer ivertfall du! Og det sjalet jeg strikket er veeeeldig enkel i mønsteret..og fiiint :)
Herlige luer også! God tur igjen da, så får jeg savne deg litt igjen :)

Snuppesnella sa...

Hei sann !

Så flott luen ble ! Helt ok at du linket til meg.
Ahh du har en kjempekoselig blogg, som jeg følger med på.

Utrolig flott bolero du har strikket ! Søte prinsesser du har !
Klem

Veronica sa...

For en nydelig bolero! Luene også! Fargekoden på Lanetten jeg har brukt er 152. Deilig rosafarge! Meen, jeg kan ikke garantere at den finnes i sortimentet lengre.. Jeg har nemlig arvet disse nøstene, og vet at de er noen år:)

Chatrine [Hekle Hulen] sa...

Heisann!

Jeg har gleden av å informere deg om at du har vunnet min give away! :o) Gratulerer så mye! Send meg adressen din på mail så kommer premien i posten! Klem fra Chatrine

Komadyret sa...

Å for en nydelig hekla lue ;) Takk for link til oppskrift, slik har jeg vert på jakt etter ;)

Er forresten luen til voksen eller barn?

Cecilie Hansen sa...

Så denne nydelige boleroen. Finnes en oppskrift et sted?

Cecilie Hansen sa...

Så denne nydelige boleroen. Finnes en oppskrift et sted?

G-Anette sa...

Hei Cecilie, oppskriften finner du her:

http://g-anette.blogspot.no/2010/08/oppskrift-annas-bolero.html

Mvh Gry-Anette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...