torsdag 15. juli 2010

Farger og ferie!


Jeg er veldig glad i naturfarger, men akkurat nå fikk jeg lyst på "ordentlige" farger! Vottene er faktisk enda skarpere i virkeligheten :) Votter til å bli glade av! De er strikket etter oppskrift fra Nøstebarn-boka. Jeg er ikke så glad i å strikke med strømpepinner, og denne oppskriften strikkes frem og tilbake på rundpinne. Og så er det veldig bra passform, syns kile-strikket tommel er perfekt til små barnehender.
Garnet jeg har brukt er Freestyle. Jeg fikk 1 meter (!) for lite blått garn, så tommelen på den ene (godt skjult..) har en liten designvri ;)


Og så har jeg laget en haug med maskemarkører, disse har en tendens til å forsvinne. (og dukke opp igjen når man støvsuger steder man burde ha støvsugd oftere...) Dette er skikkelig kosearbeid syns jeg, jeg har nok perler og tråd til flere hundre.. Kanskje jeg kan ha maskemarkør-kveld med 7-åringen :)


Og så har jeg strikket enda en uglelue (jeg elsker disse!) men en litt mer baggy variant. Også strikket i Freestyle, den er VELDIG grønn, syns den ble fresh! :) Bildet viser ikke riktig grønnfarge, etter maaaange forsøk utendørs innså jeg at fargen faktisk ble mest lik, og mest "knall" innendørs. Fotokurs står høyt på lista mi :)
Blir nok å strikke flere av disse luene, den er veldig populær hos både små og store.Tenkte på å lage pulsvarmere med en ugle oppå hånden, men det betyr at resten av omgangen rundt blir i vrangmasker. Er visst ikke så glad i det heller nei. Kanskje jeg må lage en egen variant her :)


Og til slutt, hvis noen lurte så har de bøtter på Biltema som passer perfekt til en nesten-3-åring :) Hun gikk rundt med "lua" i en time.
I morgen pakker vi i campingbilen (vi har leid den...gleder oss til å sjekke ut campinglivet på ordentlig) men laptop'en blir med så ser ikke bort fra ett lite ferie-innlegg herfra :)

God sommer alle sammen :)

PS - Husk min give-away, link øverst ;)
Klem G-Anette

10 koselige kommentarer:

Tina sa...

Nydelige maskemarkører og spreke votter og lue(r) :) Skjønner godt uglemotivet er populært! Ha en strålende ferie!

lena sa...

Så koselig innlegg med masse snop:)
De ugleluene er så fine!!! Har lyst til å strikke en slik altså, i offwhite. Hvilket mønster bruker du? Eller er den egenkomponert? Jeg vet jeg har sett en uglekjole..:)

lena sa...

never mind, jeg fant ut hvem du brukte når jeg gikk inn på din offwhite :)

dilleDidi sa...

Så flotte maskemarkører!! kjempesmart! og ugleluen var kjempesøt... kanskje jeg må strikke meg lue til vinteren jeg også:)

Merkelappene du spurte om kjøpte jeg fra Jennifers Jewels på Etsy - jeg er veldig fornøyd med både service og resultat, ikke var det dyrt heller... Ligger et innlegg om dem fra starten av juni på bloggen min :)

Tina sa...

Kjempefine votter! Har en rest av freestyle liggende, det blir kanskje votter nå etter inspirasjon av deg... Ha en fortreffelig ferie!

Mirdiz sa...

Tusen takk for kjempekoselig kommentar:)
De maskemarkørene var skikkelig søte:)

Ha en flott ferie:)

Guri sa...

Du lager så mye fint!!!! Alltid artig å titte innom hos deg :)

Monstermønster sa...

Farger er deilig! Og det høres kjent ut at man en gang i blant trenger litt fargeinnsprøytning.

ANNE sa...

Spennende å oppdage nye blogger.
Jeg strikker og hekler også endel luer.
Tips: http://luertilunn.blogspot.com/

Hilde og Kåre sa...

Lekkert :)

Er det mulig å bestille slike luer? Jeg har ikke strikkefingrer i det hele tatt....

Knall farger på vottene :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...