tirsdag 24. april 2012

Sommerlig hekling


Vi har hatt så nydelig vær den siste tiden at strikketøyet har vært med ut, herlig! Og mine Hubro-nøster som ble kjøpt inn for å lage sommerlige heklakurver ble plutselig til en sommerlig heklet strikketøypose! For det må man jo ha :) Har litt hekle-dilla for tiden, jeg får alltid det når det blir lysere/varmere ute.


Og da er det jo kjekt å hekle noe til strikketøyet...eller hekletøyet ;) Den er heklet som en stor firkant og så sydd sammen under og i siden til slutt, håndtakene er omtrent samme prinsipp som på heklakurvene.
Heklet i Hubro på krok nr 7, så den er stødig og god. Brukte litt over ett nøste i hver farge, så har (som vanlig) garn nok til mer :)


Underveis i heklingen begynte jeg å drømme om at det kunne vært fint med en liten heklet matte også! En liten rund sak til å ha foran sengen, hadde ikke det vært fint? Syns Hubro har litt dårlig utvalg i farger, men syns tykkelsen og stødigheten var veldig bra så velger det nok igjen. Og så er det i 100 grams nøster = mindre trådfesting... lat ja :)


Jeg er ikke noe glad i å strikke sokker. Dvs, jeg syns det er kjempegøy å strikke en sokk, men så er jeg liksom ferdig med det syns jeg, litt upraktisk ;) Så når min kjære bestemor spurte om Anna trengte sokker, sa jeg gladelig ja til det! Så disse to herlige parene er strikket av min bestemor på 85 år ♥. Garn fikk hun av meg. Det til høyre tror jeg er Regia, det andre er ett finsk garn. Begge parene har allerede vært i bruk og de er perfekte :).


I morgen tidlig reiser jeg og min gode venninne Marita til Paris! Åå, som vi har gledet oss til denne turen. Hele 5 dager husmorferie! Garnbutikker er allerede lokalisert ;) Hotell med terasse i latinerkvarteret, dette blir bare herlig! :)

Så nå blir det nok en gang stille fra denne kanten, men sees igjen så snart jeg er tilbake.
Ha ei fortsatt flott uke!

Stor klem fra Gry-Anette

22 koselige kommentarer:

Synnøve sa...

For en lekker pose! Er ikke så heklete av meg, men kunne gjerne tenkt meg et heklet teppe eller en garnpose :)

En rosa fugl sa...

Poser er smarte! Særlig når man kan hekle de i en fei. Flotte farger:) Bli gjerne med på min fotografiske utfordring:D Sjekk ut bloggen:D

alottes verden sa...

For en flott veske til håndarbeide...skulle selv hatt en ny veske til slikt..hmm kanskje prøve på noe lignende det du har laget :)

Ha en fortsatt fin uke
Ann-Charlotte

Mie sa...

Superfin og praktisk strikketøypose - der fikk jeg en god ide! Misunner deg litt den Paristuren. Var der på jentetur i fjor vår og det var fantastisk!! Kos deg!!

Lithe sa...

Det var en grei pose å ha til håndarbeidet, skikkelig fin!
Og så heldig du er som har bestemor til å strikke for deg enda :)
God tur!! Kos deg masse!

Synnøve Olava sa...

Kjempeflott heklet pose... :O)
Tror det kan bli veldig fint med matte i det garnet også, det virket veldig stødig!

Ønsker deg en riktig god tur til paris..., får håpe garnbutikkene er bra!

Pillan sa...

Herlig pose du heklet!
Paris, jeg drømmer. Håper på å få en rapport om bra garnbutikker for til Paris skal jeg tilbake, og kanskje jeg kan få med meg litt fint garn derfra da.
God tur!
Pernilla

Merete sa...

Hei! Så fin veske!! Lurer på om jeg må lage meg en sånn altså - så kjekk og ikke minst fin å ta med på tur istedenfor Rema 1000 poser som jeg bruker..:-) Bruker å dytte de ned i veska så jeg slipper å bære de i hånda, er jo ikke så vakre akkurat!
Nydelige sokker du var heldig å få:-)

God tur til Paris - kos deg masse!!

Klem

Smått og Stort sa...

Så fin! Jammen skal jeg lage meg en sånn veske jeg også! Har masse gullgarn liggende- det må vel passe til en sånn veske:)
klem fra hermegåsa :)

Silje sa...

Å, så fin en pose :) kanskje jeg må herme litt.. Og god tur til Paris! Reiser til Frankrike i morra jeg og - på jentetur :) Vi skal riktignok til Nice/Antibes. Gleder meg til litt sol og varme :)

HildeP. sa...

Herlig veske! Jeg hekler lignende selv for tida, bare i barnestr. : ) Kan brukes til så mangt! Sokkene så deilige og myke ut, i spenstige farger! : ) Klem Hilde

Stinemorღ sa...

Stilig veske - herlige farger!
Man blir glad av slike farger :)

Håper turen til Paris er perfekt!
Kos deg masse :)

klem ♥

Silje sin blogg sa...

For en flott veske til håndarbeidene i flotte farger. Ordentlige gladfarger rett og slett. Sokkene var bare så kule. God tur til paris. Håper du finner noe lekkert garn;)

LisaM sa...

Kjempefin strikketøypose! Flotte sommerfarger☺

God tur til Paris! Kos deg☺

Miriam sa...

Så skjønn veske :)
Håper dere koser dere masse i Paris!

Snertne sneller og små nøster sa...

Stilig veske :-) Jeg går også mer over til hekling når det blir varmere i været :-D

Kos dere i Paris - klem Siv

Bentemor`s blogg sa...

Den gule og rosa veska var veldig fin!

Bentemor`s blogg sa...

Den gule og rosa veska var veldig fin!

Bentemor`s blogg sa...

Den gule og rosa veska var veldig fin!

Felisi sa...

Utrolig mye flott du har laget siden sist jeg var innom, jeg har visst vært litt sløv med bloggbesøk en stund...

Flotte heklekurver (oppskrift skrevet ut - takk!), nydelig hjertvest (smart måte å strikke på, den ble så jevn og fin), kule hekleluer til jentene (jeg har laget noen lignende, men heklet fra toppen og i babyull - nå fikk jeg lyst til å lage flere), og sist men ikke minst lekker uglegenser!

Lorgen Design sa...

Oi, så flotte ting! Har nettopp oppdaget bloggen din og har lagt den til som favoritt :)

Synnøve sa...

Jeg har hittil strikket med 3 typer bomullsgarn til pads'ene; cotton 8/4 fra S&S, Sandnes Mandarin petit og Søstrene Grenes bomullsgarn. Jeg er underveis i testingen, men foreløpig leder mandarin og cotton 8/4 :) Du bør kanskje ikke satse på helt hvite pads, da det kan bli sittende igjen litt farge etter mascaraen - det så jeg veldig godt på en lyyyyys gul jeg teststrikket. Jeg har allerede gitt bort dette i gave sammen med en god sminkefjerner (se eget innlegg) og det var veldig populært :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...