mandag 24. mai 2010

Jeg flytter inn!


Endelig! Nå er rommet helt ferdig og jeg kan "flytte inn" :). Møblene er på plass, men det er mye detaljer/småting igjen. Men det er jo super-morsomt arbeid og det haster ikke, symaskinen er på plass og jeg har allerede sydd innimellom organiserig og ordning. Hyllen min inneholder en del permer og brevordnere i alskens uherlige farger, så mitt første prosjekt på nyrommet ble dette forhenget til å ha over de to nederste hyllene.

Jeg så at kreative Borghildpia på http://borghildpia.blogspot.com/ har tapetsert sko-esker i lekre farger, så dette skal jeg prøve meg på etter hvert. Tenkte brevordnerne blir flotte slik, og da kommer de frem fra forhenget! Men uansett alltid kjekt med en plass man kan ha litt rot og gale farger.


Som dere ser, jeg går for den litt romantiske stilen. Rommet er malt hvitt, møblene er malt hvite...men så blir det innslag av lyse pastell-farger og kanskje litt blomstermønster etter hvert. Slik er det inni hodet mitt hvertfall :)

Gleder meg til å ta fatt på alle prosjekter som har dukket opp i hodet mitt mens jeg har tapetsert, malt og ordnet. Og jeg starter i kveld med noen sommerlige puter til min nye hvitmalte bondebrisk (den var opprinnelig syrelutet - kjøpt brukt av en kollega. Takk Steinar!)

Flere bilder fra rommet kommer etterhvert. Ha en fin kveld!

Klem G-Anette

0 koselige kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...