mandag 31. mai 2010

Husmorferie!


Har hatt en helt fantastisk helg! Har vært på en lenge planlagt husmorferie sammen med en venninne. Dro til en hytte som lå helt nydelig til, uten en lyd av by. Bare fuglekvitter, fossefall og rasling av ett lite ekorn som kom på besøk. :)

Her i nord blir turer stort sett planlagt med utgangspunkt i at været blir dårlig. Så planen var jo da en inne-helg med masse håndarbeid. Men vi ble altså "overrumplet" av ett helt nydelig vær, 23 grader og sol fra skyfri himmel.


Så helgen har vi tilbringt utendørs, alle måltider hadde vi ute i sola og hvitvinen kom på bordet ganske tidlig på lørdag :) Så vi har virkelig koset oss! Strikketøyet ble med ut, så litt har jeg produsert da. Den hvite kluten har jeg strikket i garnet Føn. Syns den ble litt "slapp" så må nok gå ned på pinnestørrelsen neste gang. Kubbelyset er mitt første av mange! En hobby som min venninne introduserte for meg i helgen. Utrolig dekorativt.


Og så har jeg strikket sokker til minstejenta. De er litt store enda, men er beregnet til høsten så det blir nok bra. Strikket i hjertegarn. Har blitt mange sokker i dette garnet, er perfekt til litt tykke sokker og finnes i nydelige farger.

Det var alt for i kveld, sees snart :)

Klem fra G-Anette

2 koselige kommentarer:

Veronica sa...

Tusen takk for hyggelig hilsen i bloggen min, og for at du gjorde meg oppmerksom på din blogg! For en herlig blogg du har, jeg legger deg til i listen min- og gleder meg til å følge deg videre! Bli gjerne med på min give-away, som trekkes neste fredag:)

dilleDidi sa...

Er så mye fint å se på her hos deg!! Masse fine ting og mye inspirasjon og hente! Jeg har også nettopp blitt introdusert for kubbelysdekorasjon - ikveld skal jeg på "opplæring" og lære det skikkelig - gleder meg! Blir nok noen gavesett med lys og strikkerier/heklerier til jul tenker jeg:)
ha en fortsatt strålende sommert!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...