onsdag 12. mai 2010

For få timer i døgnet


Det er ingenting ferdig produsert fra meg den siste uken, og det blir nok lite de to neste ukene også. Men med GOD grunn! Jeg bruker alle mine ledige timer til å pusse opp hobbyrommet. Jeg skulle jo "bare" fjerne den gul-blomstrete tapeten (den var så stygg at selv ikke "retro-look" kunne benyttes der..) Og så skal jeg legge ny tapet og male hvitt. Men du verden det er mye arbeid rundt dette (jeg blir like overrasket hver gang). Og det mest tidkrevende er jo alt arbeidet man må gjøre før man i det hele tatt kan begynne med fornyingen. Skraping av tapet (i dagevis...), sparkling, pussing. Men nå er det klart for tapetsering, skal bruke morgendagen til det. Og så er det lister, takmaling og gulvlegging igjen. Men det kommer til å bli lekkert altså! Og det er nettopp det som får meg til å holde på til jeg stuper.

Men litt håndarbeid blir det satt av tid til sent på kvelden, mest for å roe ned litt.
Bildet øverst er starten på en genser til minstejenta. Strikket i spiral-mønsteret (som jeg har helt dilla på!) Startet på denne for noen uker siden, men la den til siden for mer sommerlige prosjekter. Men de siste kveldene har jeg strikket noen runder da. Det klør i mine vonde, tørre, sprukne oppussingshender til å bli ferdig med rommet og faktisk begynne å bruke det.


Denne strikkede karen her er derimot ferdig produsert. For ca 25 år siden! Mamma fant den på loftet, og når hun viste meg den ble jeg faktisk litt rørt. Den viser bare hvor langt tilbake gleden for håndarbeid startet. Har ikke sett bamsen på årevis, men gjett om jeg husket den! Jeg tror det var mitt første ordentlig strikkeprosjekt. Den er strikket i herlig skinnende mohair-klø-garn (slik det skulle være på den tiden..) Tipper den ble til en gang på barneskolen. Flott kar! :)


Til slutt ett herlig bilde av minstejenta, tatt i påsken. *skjønne pia*

Men nå skal jeg synke ned i sofaen og se Frustrerte Fruer i opptak fra i går.
Ha en fin kveld og noen deilige fridager fremover :)

Klem fra G-Anette

1 koselige kommentarer:

Anonym sa...

Innom for å ønske deg og dine en fin 17.mai.
Klem fra Ronille

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...