mandag 19. desember 2011

Emma's votter


Ja, vottene ble til Emma! :) Tovede votter strikket i fritidsgarn uten mønster. Litt risikostrikking må man jo ha. Men det som er så kjekt med tovede ting er jo at man kan vaske de en gang til om de ble for store, og dra litt i de om de ble for små. Det ble begge deler denne gangen, hihi ;) Men de sitter som støpt nå, og er allerede testet under snøhule-bygging. Og tilbakemeldingen var at de var varme! Det var meningen ja :)


Emma valgte fargene selv, og har jo akkurat like god smak som mammaen! ;) Og det gikk myyye mindre garn enn jeg trodde, så garnet rekker til hvertfall ett par småjente-votter til. Garn fra mitt overfylte lager...
Og overfylt garnlager til tross, i dag har jeg handlet garn til ett litt større prosjekt som jeg skal kose meg med i julen. Jeg hadde ikke nok garn i rett tykkelse så da måtte jeg "dessverre" ut å handle.


Dette bildet er av en familie som har kommet til å bety mye for oss, nemlig  familien til min uunnværlige sydame Ilze ♥ Sønnen er Kristian, som går i samme barnehage-avdeling som vår Anna. Datteren er Elizabete, som går i samme klasse som vår Emma, pappaen er Boris som jobber for min samboer og så mammaen, som er "min" Ilze da. Så her knyttes det mange nære bånd. Bildet er tatt hos Julenissen i Rovaniemi.

De kommer fra Latvia, og hadde lyst å flytte til Norge. De sjekket litt web-kameraer rundt omkring og syns det så koseligst ut i Tromsø så de pakket i bilen og kjørte hit, for 2,5 år siden :) Og glad er jeg for det! Kan ikke drømme om en mer fantastisk medsyerske i fabrikken, og den gleden hun viser for jobben varmer hjertet mitt! Tusen takk, Ilze - du er unik!


Tenk, bare noen dager igjen til jul! Jeg har ikke fått krysset av alt på 'ting-jeg-vil-gjøre-før-jul-listen', men jeg er egentlig fornøyd. Jeg er alltid over-optimistisk med slike lister, og lærer heller aldri, hihi... Men tenk om man hadde gjort ALT, da var det jo ingenting igjen! ;)

Fortsett og kos dere i førjulstiden! La bloggen være der den er med god samvittighet, for vi er jo alle på plass for fullt igjen i januar! Og DA blir det kos å møtes igjen i bloggeland! ♥

Stor klem fra Gry-Anette

8 koselige kommentarer:

lena sa...

Så flotte tovede votter! Og herlig julebilde av familien da:) Koselig historie. Og bare LITT nysgjerrig på hvilket prosjekt du skal kose deg i julen med som du kjøpte garn til ;) KLEM

Judith sa...

Flotte stripete votter.
Og jammen hadde ikke nissen noen fine sokker også... Likte fargene som var litt uvanlige.

Ingunn sa...

Kjempefine farger på vottene! Alltid spennende med toving, men disse vottene har god passform, synes jeg. At de fungerte ute i snøen er jo en flott tilbakemelding å få.

Stinemorღ sa...

Søte votter! De ser skikkelig varme ut :)

Fysj da, så du måtte ut å handle.. Det var skikkelig dumt du, hahaha... Gleder meg til å se prosjektet!

En nydelig familie - det er så godt med mennesker som betyr så mye!

Nyt disse siste dagene før jul - sender deg mange juleklemmer :)

Fruen på Skogmo sa...

Farger heeelt etter min smak også! Forstår oss på det som er fint vi ja, Hihi... Og nå er jeg veldig spent på å se hva du skal strikke på i jula :o)) Har ikke helt bestemt meg selv enda, men skal i hvertfall gjøre ferdig noen prosjekter som jeg har liggende...

Ha en fantastisk strålende dag ♥

Klem

Synnøve sa...

Det var et koselig innlegg! Nydelige votter, nydelig familie og gode ord :) Jeg strikker på den siste, eller eventuelt den nest siste (avhengig av tidsbruken) julegaven. Er i rute med alt av gaver, og er mest bekymret for om jeg får plass til alt i kofferten på vei nordover :)

Konemor - Maria sa...

Så fine votter, også så fine ord om en flott familie!

Håper du er vel i rute, her har endelig julefreden senket seg etter en litt hektisk desember, så nå skal vi bare kose oss sammen.

Ha en herlig jul!

Klem til deg!

Guri sa...

Titter bare innom for å ønske deg riktig god jul!
Klem :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...