onsdag 22. desember 2010

Jul!


Her bor jeg :) Tenk at julen er rett rundt hjørnet dere... Det sitter langt inne, men jeg må faktisk erkjenne en ting i år. Selv om jeg ikke har vasket i den nederste skuffen på den innerste boden, og ikke sortert og ryddet i alle kles-skap, ikke tatt av trekket på sofaen for å vaske det og heller ikke gjort en brøkdel av de kreative tingene jeg ønsker, så blir det jo faktisk jul! Tenk at julen faktisk kom enda jeg ikke var klar! Og ikke nok med det, og best av alt, jeg slapper av :) Jeg vet inderlig godt at det er i mitt eget hode at jeg tror det ikke blir jul uten at alt er på stell. Men det har jo alltid vært slik.

En klok gammel dame her nordfra sa en gang: Hvorfor skal vi vaske og pusse og shine alt på den desidert mørkeste tiden her i Tromsø? Det er jo ingen som ser "sjiten" likevel! Nei hun brukte å gjøre alt når det ble vår og solen begynte å skinne på de skitne glassene i skapet. Bra sagt spør du meg! :)

I kveld er ett av julens høydepunkter, da er det julekonsert med Jardar i domkirken i Tromsø. Jeg tror det er 8.året på rad jeg skal å høre på han. Han er en fantastisk sanger, og siste del av julestemningen kommer alltid til meg under denne konserten. Trykk på play og kjenn etter:


Med denne nydelige sangen vil jeg ønske alle bloggejentene og dere andre som titter innom en fantastisk jul! Vi sees 2.juledag, da trekker jeg vinner av give-away'en min. Du kan fortsatt være med ved å legge igjen kommentar her

Stor juleklem fra Gry-Anette

7 koselige kommentarer:

Marjo Christiina sa...

Kjempehyggelig hus du bor i. Og jul blir det uansett hvor mye eller lite vi vasker. Ønsker deg en riktig god jul!

Synnøve sa...

For et koselig julepyntet hus du bor i :) Og jeg er enig med den dama, og kan sitere min tante her enda lengre nord i dag, hun sa: "hvorfor skal jeg vaske vinduene nå før jul? Ikke ser noen inn, og vi ser jo ikke ut heller nå når det er så mørkt!" Og jammen har hun rett: Den eneste som bryr seg, er du selv - og da er det ingen vits! :) God jul til deg og dine!

Snuppesnella sa...

Koselig hus dere har !

Er så enig med den eldre damen ! Mye bedre å gjøre rent om våren, da kan vi lufte og henge klær ut imens vi vasker. ;)

Ha en fin julehelg. Nydelig flott julesang !!! Klem.

Anonym sa...

Ja, jul blir det uansett :o)

E ikkje så længe sia at æ å skjønte at det e ikkje nødvendig å vaske i "den nederste skuffa i den innerste boden" til jul. Det e jo ingen som ser det alikavel.... Tar kun der det e høyst nødvendig - e jo nok å gjøre til jul uansett...

Og med unga og dyr i huset så e det jo nesten umulig å holde det ruskefritt :o)

Kos dæ på konserten, slapp av og nyt jula - det har du ærlig fortjent.

Klæm fra Marita :o)

Guri sa...

Riktig god jul til deg også! Kos deg masse i dagene som kommer! :)

Call design sa...

God Jul!

Mirdiz sa...

Så utrolig koselig hus!
God jul til deg og dine!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...