fredag 3. desember 2010

Julen er her


Det ble litt lengre pause enn jeg hadde tenkt denne gangen også, men nå håper jeg at jeg er i gang igjen :) Og så håper jeg at dere tilgir meg for både fravær i min og deres blogger. Jeg har savnet dere!

Bildet over broderte jeg for noen år tilbake, må alltid smile når jeg tar det frem. Tror teksten passer til ganske mange av oss i førjulstiden. Men nå er altså julen på plass her i heimen. Og så utrolig koselig og varmt det blir! Jeg er glad i lyse farger, men til jul vil jeg ha masse rødt også. Tradisjonen min de siste årene har vært at til 1.søndag i advent skal huset være julepyntet (ja, alle nisser og engler også - kun juletreet som gjenstår). Min beste tid er førjulstiden og da vil jeg ha alt på plass :) Noen dager forsinket i år ble jeg, men det får jeg ta igjen. Hva med dere, pynter dere tidlig eller rett før julaften?


Dette nisseparet fra Tilda har jeg nok sydd 20 stk av de siste årene, fin julegave til familie og venner. Det er noe spesielt med det å gi noe hjemmelaget, jeg håper og tror at folk setter pris på det :) Regner med de fleste av gavene dere også gir i år er hjemmelagede.   

Ellers tilbringes dager og netter i luefabrikken. Det er fortsatt kjempegøy, men jeg kjenner litt på at tiden ikke strekker til og ting må prioriteres litt annerledes. Men min supersnille sjef på Bring har gitt meg permisjon stort sett resten av oppsigelsestiden min, så forhåpentligvis får jeg brukt litt tid på annet enn lue-sying også :)

Både broderiet på toppen og dette bestilte jeg fra USA for noen år tilbake i en broderi-dilla-periode :) "We believe in Santa", det får meg til å tenke på filmen Polarexpressen som er en skikkelig julestemning-film for meg.

Det var litt fra meg i dag, håper jeg ikke har "mistet" for mange av dere i denne tiden. Og håper vi sees igjen snart :)

Stor klem fra Gry-Anette

8 koselige kommentarer:

Vibeke sa...

Så koselig å høre fra deg igjen! Er spent på hvordan det går med deg og fabrikken din. Du er tøff altså! Håper du får til å nyte førjulstida, selv om den er travel for de aller fleste.

Jeg er av typen som først pynter med lilla til 1.advent, deretter dukker det opp mer og mer rødt ettersom jeg henter fram eskene en etter en, kjøper inn litt juleblomster og vasker i kriker og kroker. Juletreet derimot, skal IKKE inn i stua før 23.des. Da er hele familien med og pynter mens vi hører på julemusikk og gleder oss til feiringen skal begynne! =0)

Litt av Mitt sa...

Jeg måtte smile når jeg så det øverste broderiet ditt, herlig! Tilda-figurene dine er nydelige, jeg ville i alle fall blitt veldig glad for en slik gave. Jeg gir som regel noe hjemmelaget i gaver jeg også. Som regel noe heklet ved siden av en kjøpt ting. Jeg tror stort sett de fleste blir glade for hjemmelagde gaver, sånn som gode og varme luer, sokker og votter osv. Til og med ungdommen syns å like dette :)

Synnøve sa...

Fint å "se" deg her igjen! :) Vi lesere blir du ikke kvitt så lett, vettu ;) Her pyntes det i lilla og med yderst få nisser og engler, og jeg er vokst opp med det og med at resten kommer frem lillejulaften :)

Anonym sa...

Heia!
Koselig å se et innlegg fra dæ igjen :o)
Her e huset fullt julepynta te første søndag i advent - bortsett fra juletreet. Det e mest sannsynlig på plass helga før julaften. No e det bare å kose sæ i førjulstida :o)
Stor klæm fra Marita

Stinemorღ sa...

Så herlig å høre fra deg igjen - du har vært savna! Skjønner godt at du har det travelt.
Jeg digger det første broderiet, måtte smile stort da jeg leste teksten, hihihi.....

Her begynner jeg å pynte til 1.advent - jeg ønsker å ha juelpynt rundt meg litt lenger enn bare juleuka. Alt kommer ikke opp med en gang, litt etter litt :) KOS!

Det ligger en award til deg inne hos meg!! Du må ta en tit på den :)
Håper du får en koselig helg¨,
klem

Vilma sa...

Godt at 'se' dig igen :-)))

Klem Vilma

Høstmamma sa...

Hei!
Nettopp lagt meg til som følger hos deg. Fant ut at jeg måtte legge meg til hos deg, du lager så mye fint! Veldig inspirerende:-)
Kos deg i adventstiden.

Hilsen Høstmamma

Randi sa...

Bare MÅTTE legge meg til som følger av bloggen din:)
Trivelig å treffe på andre "Tromsø-bloggere".

Jula er sakte men sikkert på tur inn i hjemmet mitt. Starter pyntinga ganske tidlig, men må også innrømme at huset er julefritt straks jeg starter på jobb over nyåret.

Da har jeg fått nok av flere uker med julepynt og er klar for lysere dager.

Ha ei flott førjulstid:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...