lørdag 13. februar 2010

Litt nytt siden sistEr ikke så mye nytt å vise frem, men det betyr ikke at jeg har latet meg :) Pingvin-luer og pingvin-halser går unna som bare det (og jeg blir visst ikke lei..) Jeg har også brukt mye tid på å forandre litt i stuen vår, malt en vegg, flyttet litt rundt på ting. Og slikt har jo en tendens til å "formere" seg til andre rom også..


Og så har jeg kjøpt meg nye gardiner. De hadde vanlig løpegang oppe, noe jeg er litt lei av nå. Så da sydde jeg skjulte løkker bak, syns de henger så fint da. Så med mine 12 høyder gardiner ble det 84 løkker.. DET ble jeg lei av! Men ble veldig fint da!

Og så har jeg sydd putene på bildet øverst. Jeg liker å sy egne puter, men da det ikke er spesielt spennende stoff-butikker i Tromsø finner man det man vil ha litt rundt omkring. Den rosa er av ett sengetøysett fra Europris, den beige-stripete er av en duk fra Nille, den siste er av ny-gardinene. Stoff og Stil er jo ett fantastisk alternativ (har pakke på vei derfra nå..) men når jeg vil sy så vil jeg sy :)

Hjertene under fant jeg på Bohus, syns de var så nydelige!


Men nå er altså stuen ferdig fornyet og jeg har en del ferdigsydde pingvin-produkter, så nå skal jeg få produsert litt annet også. Gleder meg!

G-Anette

0 koselige kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...