Gå til hovedinnhold

Rapport Døgnvill


Da var jeg tilbake etter en hektisk uke med sying og Døgnvillfestival. Jeg tror ikke opplevelsene har synket helt inn enda, men her kommer en liten rapport fra Døgnvill-dagene.

Som mange av dere vet, for fire uker siden fikk jeg svar på at jeg skulle få ha en liten "salgsbod" på Døgnvillfestivalen. Siden da har all min ledige tid vært brukt til å sy luer. 650 luer ble det til slutt. Dagstur til Drammen for å handle mer stoff har jeg også hatt. Var det verdt all tiden, pengene og energien? Ja :) Siste festivaldag var i går, og da Prodigy som siste band startet sin konsert hadde jeg 10 barneluer igjen og pakket sammen. Jeg er helt overveldet!

Følelsen av å se flere hundre mennesker på festivalområdet med elefanter, aper, ugler og monstre på luene sine kan bare ikke beskrives. Jeg kjenner på følelsen i dag og blir både rørt, varm og utrolig takknemlig for at folk er så glad i luene mine :) Det var rett og slett en opplevelse for livet å stå der. Folk kom tilbake og kjøpte flere luer, folk kjøpte de som julegaver. Og mange tok med seg visittkortet mitt som har resultert i  en rekke bestillinger på mail.


En stor TUSEN TAKK til min snille, gode venninne Marita som har stått sammen med meg alle timene og solgt luer. Jeg hadde ikke klart det uten deg! *God klem*

Og til alle dere bloggejenter som har kommet med støttende ord, fantastiske tilbakemeldinger og har hatt troen på dette. Tusen, tusen takk! Dette er det skumleste jeg har gjort i mitt liv, og å lese meldinger og mailer fra dere har virkelig betydd utrolig mye for min egen selvtillitt rundt dette. 

Det har vært en morsom men slitsom tid, og det skal bli deilig å komme tilbake til normalen igjen :) Også her på bloggen, med kreativiterer og hverdagsglimt :) I dag er det familien (og litt huset) som trenger meg, men i kveld blir det en stor runde hos dere alle og se hva dere har holdt på med. Jeg gleder meg!

Igjen, tusen takk alle sammen, for støtten og tålmodigheten :)

Stor klem fra G-Anette

Kommentarer

Wow! Jeg er virkelig imponert, og bittelitt misunnelig?!?! ;) Det såg kjempe gøy ut..
ussamor sa…
oi , så fantastisk moro det må vera.
Lykke til videre!
Mirdiz sa…
Så utrolig kult! :)

og jeg er glad det kommer flere luer i din lille butikk, har lyst på noen jeg og;)

Tusen takk for koppen, garnet og maskemarkørene! :)
Garnet er allerede godt på vei til å bli noe:)
Synnøve sa…
Kjempegøy!!! Velfortjent, for de luene er fantastisk fine! :) Blir nok mange lykkelige sjeler på julaften i år, ja! :)
lena sa…
ÅHHHH så moro å høre!!!! Gratulerer med så fint salg! Og vel fortjent, det er herlige luer:) Sett deg tilbake,og nyt suksessen din! Flinking! Klem
Guri sa…
Så utrolig moro at det gikk så bra! Men luene er jo kjempefine, så jeg er ikke overrasket!!!!
Ta deg en velfortjent pust i bakken og kos deg med familien :) Klem :)
Randi sa…
Åååå...det var mange luer :-) Det så skikkelig morro ut. Gøy at så mange likte de:-)

Vi er kjepefornøyde med luene våre og det ligger bilde på bloggen nå :-)
5-åringen bestilte med en gang en "maurgernser" også så neste helg skal jeg på Stoff og stil å kjøpe "maurstoff" til genser.

Tror jeg må prøve meg på en lue jeg også, de er jo SÅ kule!

Ha en fin søndag!
Så artig!!! Kan tenke meg at du hadde en god følelse når du såg hundrevis av dine luer på festivalen♥ Flink er du- supre luer. Vi gleder oss til å ta i bruk den vi vant hos deg- men foreløpig er det rene sommeren her i Bergen :))
klem fra Sissel
Marjo Christiina sa…
Så bra!! Det gikk jo supert :)
Gratulerer så mye med både salg, takling av utfordringen og businessen som blomstrer :)

Kos deg meg hverdagen igjen.

Klem Marjo Christiina
mimouna sa…
Fantastisk! Luene dine er jo fine da, så det er kanskje ikke så rart at de solgte. ;o)

Skikkelig gøy at det gikk så bra!
Stinemorღ sa…
Fantastisk!!! :)
Det må være en super-duper følelse!
Dy fortjener det virkelig, det ligger masse jobb bak dette :)
Luene dine er skikkelig tøffe!
Lykke til med alle bestillingene som kommer inn!
Chatrine sa…
Så arti at det gikk bra på fæstivaln! Gratulere sååå mye! Du har vært super flink!!! :o) Fortsætt me lue produksjon din:o)

Klæm
lena sa…
Takk for koselig kommentar som vanlig i bloggen min. Apropos garnet jeg strikket med i det siste innlegget mitt, det er dette på Stoff & Stil : http://www.stoffogstil.no/Katalog/Sytilbehoer.aspx?group_id=5991
Jeg ble skikkelig fornøyd med det! Merker plagget er litt tungt, MEN satser på at det fordeler sin vekt når det kommer på eieren:)
Hei igjen- hårbåndene har jeg sydd en strikk i bak, men du kan også lage snor til å knyte. Greit at de kan være litt "tilpasningsdyktige" i forhold til hodet :)
Kjempebra jobba! Er dødsimponert over jobben du har gjort i forkant av Døgnvill, ikke minst var det kjempeartig å se at du skapte en ny mote på Døgnvill! Her i huset ble luene mottatt med glede, kjempefine luer med morsomme mønster! Lykke til videre, stå på! Gleder meg til å følge deg videre med tanke på nye kreasjoner og mønster!
Mvh Linda Therese.
Vilma sa…
Fantastisk Anette , gratulere med det fine salg , YOU ARE WORTH IT !!! :-))))
Tina sa…
Jeg var så spent på hvordan det gikk med deg! Og så bra kunne vel ingen drømt om at det skulle gå! De luene er flotte, og det synes tydeligvis mange, mange, mange...! Gratulerer med salget! :-)
Miriam sa…
Så bra at du fikk full uttelling for all luesyingen! Du har vært kjempeflink, så det var kjekt å lese at de slo ann :)
Tusen takk for stoffene du sendte, sender deg en mail i morgen ;)
Klem
månestråle sa…
Å kjære vakre vene så fantastisk flink du e !!!!!!!!!!!!
Æ måtte virkeli dra på smilebåndet da æ så bilde av dæ på stand:)
Gratulerer me supert salg !!!
Arti når ting går sååå bra :)

Æ har dæ ligganes på blogglista mi og følger me :)
Klem fra Anita
Ina sa…
Gratulerer så masse med luesuksessen!! Kjempegøy å for deg da! Og artig å høre at det gikk så bra, etter all den energien du la ned i forberedelsene. Så flink du er ;-)
Anonym sa…
veldig interessant, takk

Populære innlegg fra denne bloggen

Enkle pulsvarmere, med oppskrift

Ett par pulsvarmere blir fort til to par når det er så enkelt :) Etter å ha slitt litt med en engelsk oppskrift med både fletter, hullmønster og en merkelig tommel-løsning...fant jeg ut at det enkle er det beste! Så jeg startet på nytt uten oppskrift og strikket de på enkleste vis. Pynten kom på etterpå, og gjorde susen :) Her er oppskriften hvis noen vil prøve seg: G-Anette's Enkle Pulsvarmere Garn: Nepal fra Drops (ca 60 gram) Pinner: 3,5 Legg opp 32 m. Strikk 2 r, 2 vr i 9 cm. På neste pinne øker du 4 m jevnt fordelt. Fortsett i glattstrikk til arbeidet måler 7 cm fra økningen. På begynnelsen av neste pinne, strikker du inn en kontrast-tråd over 6 masker, til tommel. (se beskrivelse her ) Fortsett i glattstrikk 3 cm til. Strikk 1,5 cm med 2 r, 2 vr. Fell av. Tommel: Plukk opp de 6 maskene over og under kontrast-tråden + plukk opp en ekstra maske på hver side av tommelen = tilsammen 14 masker. Strikk glattstrikk i 2,5 cm, strikk 1 pinne med 1 r, 1 vr. Fell av. Stri

Tovede kosetøfler med oppskrift

Endelig er denne jentas favorittårstid her! Og med den kommer strikkelysten smygende tilbake :) Og hva passer bedre enn å starte høsten/vinteren med gode varme kosetøfler! Oppskriften ble til for et par år siden, etter å ha strikket flere par (etter andre oppskrifter) uten å finne akkurat mine tøfler. Men disse er mine, og nå kan de bli dine også. Og om jeg får si det selv...så sitter de som støpt på foten, hihi ;) G-Anette's Tovede Kosetøfler Garn: Fritidsgarn. 3 nøster offwhite, 2 nøster blå Pinner: 5,5 Tøflene strikkes frem og tilbake med bare rette masker *we like* :) Legg opp løst 50 m med blå, strikk 1 pinne rett. Bytt til offwhite og strikk 17 riller (34 pinner) Sett de 18 ytterste maskene i hver side på hver sin tråd. Strikk 20 riller over de 14 midterste maskene. Strikk så 2 m smn på starten av de fire neste pinnene = 22 riller på midt-stykket. Nå flytter du de 18+18 m (på trådene) over på pinner og fortsett slik: Strikk riller over de 18 første maskene, plukk opp

Vår er gult!

Jeg blir så glad når jentene mine ønsker seg noe hjemmestrikket! Da er det bare å ‘hive seg rundt’ ;) Anna ønsket seg lik jakke som meg (den i forrige innlegg), bare i gul! Helt herlig farge nå på våren. Og man blir jo bare i godt humør av å strikke med en slik farge på pinnene! Å ta bilder av en 7-åring er ikke alltid like lett, men jeg er fornøyd så lenge hun lar seg fotografere! :) Så får heller noen bilder bli litt uskarpe ;) Anna prøvde min jakke på, jeg målte og regnet litt om slik at størrelsen ble riktig til henne. Og den passet fint, hun ville ha den ekstra lang slik som en ‘damejakke’ skal være som hun sa:) Men plutselig er det altså nok, og det er TV'en som gjelder! Disse vottene har ligget alt for lenge nesten ferdige...manglet bare den siste pynten, valgt av Anna såklart :) Ha en fin kveld strikkevenner ♥ Klem, Gry-Anette