Gå til hovedinnhold

Og vinneren er...

Jeg er overveldet over hvor mange som har funnet veien hit disse ukene, morsomt med Give-Away! Det ble til slutt 49 kommentarer som resulterte i nesten 70 lodd. Jeg skrev opp alle sammen i ett regneark slik at alle fikk ett nummer hver (2 nummer på de som tok to lodd) og så la jeg dette inn på random.org. Og vinneren ble:

Randi med bloggen Randi's Lille Hobbyverden

Gratulerer så mye! Du får sende meg detaljer rundt antall, motiv, størrelser. Håper familien blir fornøyd :) Og håper jeg kan få ett bilde av gjengen med luer på ;)

I løpet av disse give-away ukene har jeg nesten doblet antall besøkende. Jeg feiret 1000 besøkende og kanskje passerer jeg 2000 i dag eller i morgen. Det er helt fantastisk! Og da syns jeg det er på sin plass med ett par trøstepremier, ikke sant? Så jeg har trukket to vinnere til som får en valgfri lue. De to heldige ble:

Tove med bloggen Fruen på Skogmo
Sissel med bloggen Smått og stort

Dere får sende meg hvilken størrelse og hvilket motiv dere ønsker.


Her er Emma i favorittlua, bildet er tatt på Senja hos mine besteforeldre.
De siste ukene har vært en utrolig morsom tid med masse besøk, nye følgere og mange nye inspirerende blogger å titte innom.

Håper alle lue-mottakere blir fornøyd :)

Stor klem fra G-Anette

Kommentarer

Er det virkelig sant??? Så artig! Er visst inne i en vinnerlykkestim nå- vant hos Fru Albertson også i dag! Nå ble jeg superglad! Kommer tilbake med ønsket str og motiv når jeg har fått snakket med datteren min på 10 som sover... Vi har beundret disse luene på bloggen din sammen og hun lurte på om ikke jeg kunne prøve å sy en til henne.... :) Men nå slipper jeg det! Igjen- tusen takk!
klem fra Sissel
Maria sa…
Gratulerer til de heldige vinnerne.
mimouna sa…
Så gøy! Gratulerer til vinnerne, luene dine er kjempefine. :o)
Judith sa…
Fin blogg du har. Skjønner godt du får masse besøk!
Hurra hei og hopp, jeg er så glad i dag! Og hei, og hopp :o)) Tenk at jeg har vært så heldig da?! I'm a lucky girl!

Blir nok prinsessa som blir den heldige å får seg ny lue denne gangen, og hun har valgt seg ut den sorte med hvite elefanter. Blir bra ja ;o) Ang. størrelse på lua så er hun snart 7 år...

Min adresse er: Tove Engelsen, Hyllbrua, 7718 Steinkjer.

Klemmelemm
Hvordan får jeg kjøpt disse luene ?
Anonym sa…
Grattis :D
Randi sa…
Hei. Jeg er på ferie og skulle bare låne svigermors PC og ta en titt i bloggen.
Og hvilken overraskelse :-)

Jippi!!!Jeg har vunnet!

Tusen hjertelig takk. Enn at jeg vinner en gang! Jeg ble kjempeglad. Jeg har beundret disse luene og ønsket med de såååå mye. Jeg sender de opplysningene du ønsker når jeg kommer hjem til helga.

Tusen takk igjen!
Varme klemmer :-)

Populære innlegg fra denne bloggen

Enkle pulsvarmere, med oppskrift

Ett par pulsvarmere blir fort til to par når det er så enkelt :) Etter å ha slitt litt med en engelsk oppskrift med både fletter, hullmønster og en merkelig tommel-løsning...fant jeg ut at det enkle er det beste! Så jeg startet på nytt uten oppskrift og strikket de på enkleste vis. Pynten kom på etterpå, og gjorde susen :) Her er oppskriften hvis noen vil prøve seg: G-Anette's Enkle Pulsvarmere Garn: Nepal fra Drops (ca 60 gram) Pinner: 3,5 Legg opp 32 m. Strikk 2 r, 2 vr i 9 cm. På neste pinne øker du 4 m jevnt fordelt. Fortsett i glattstrikk til arbeidet måler 7 cm fra økningen. På begynnelsen av neste pinne, strikker du inn en kontrast-tråd over 6 masker, til tommel. (se beskrivelse her ) Fortsett i glattstrikk 3 cm til. Strikk 1,5 cm med 2 r, 2 vr. Fell av. Tommel: Plukk opp de 6 maskene over og under kontrast-tråden + plukk opp en ekstra maske på hver side av tommelen = tilsammen 14 masker. Strikk glattstrikk i 2,5 cm, strikk 1 pinne med 1 r, 1 vr. Fell av. Stri

Tovede kosetøfler med oppskrift

Endelig er denne jentas favorittårstid her! Og med den kommer strikkelysten smygende tilbake :) Og hva passer bedre enn å starte høsten/vinteren med gode varme kosetøfler! Oppskriften ble til for et par år siden, etter å ha strikket flere par (etter andre oppskrifter) uten å finne akkurat mine tøfler. Men disse er mine, og nå kan de bli dine også. Og om jeg får si det selv...så sitter de som støpt på foten, hihi ;) G-Anette's Tovede Kosetøfler Garn: Fritidsgarn. 3 nøster offwhite, 2 nøster blå Pinner: 5,5 Tøflene strikkes frem og tilbake med bare rette masker *we like* :) Legg opp løst 50 m med blå, strikk 1 pinne rett. Bytt til offwhite og strikk 17 riller (34 pinner) Sett de 18 ytterste maskene i hver side på hver sin tråd. Strikk 20 riller over de 14 midterste maskene. Strikk så 2 m smn på starten av de fire neste pinnene = 22 riller på midt-stykket. Nå flytter du de 18+18 m (på trådene) over på pinner og fortsett slik: Strikk riller over de 18 første maskene, plukk opp

Strikket sett og sjarm-penal

Da var Thermis-settet ferdig. Har strikket en del av disse tidligere, men nå er det en god stund siden. Faktisk så lenge siden at jeg ikke husket oppskriften til lua og heller ikke hvor jeg hadde lagret den... Så da var det å kontakte en venninne av meg som har fått den tidligere - og be om min egen oppskrift :) Men nå skriver jeg den hvertfall ned her, til meg selv og til dere :) Thermis-lue Garn: Dobbel tråd Drops Merino Extra Fine Pinner: 4,5 og 5 Garnmengde: 110 gram Legg opp 76 masker på p nr 4,5 Strikk vrangbord: *1 vridd r, 1 vr* i ca 4-5 cm. Bytt til pinne nr 5. Strikk mønsterrapport: 1. og 2. omg - 2 rett 2 vrang 3. omg - rett hele pinnen 4. omg - vrang hele pinnen Gjenta omg. 1-4 så lang som du vil ha luen. Jeg startet fellingen da lua (inkl vrangbord) var ca 20 cm, da blir den litt “baggy” men ikke slik at den henger. Felling: På omgang nr 2 med "2 rett 2 vrang" på mønsterrapporten strikkes de 2 vr sammen hele pinnen. Strikk 3 omganger med mønster