onsdag 8. juni 2011

Bambi-lykke ♥


Selv om stoff-lageret mitt inneholder det meste jeg kan tenke meg, er det noen stoffer jeg finner som bare MÅ få bli en del av det. Slik som dette Bambi-stoffet ♥ Blir jo nesten rørt av å se på det, og barndomsminner fra julen (Bambi på isen) strømmer på :) Motivene er ganske store og passet derfor perfekt til en strikketøypose.


Jeg gjorde det rent og enkelt med hvitt fôr og hvite bånd. Men kan sikkert bruke andre duse farger sammen med Bambi og Trampe også :) Kunne faktisk tenkt meg sengetøy med Bambi på, det hadde vært nydelig det!


Nå som hekle-dillaen nok er kommet for å bli, har jeg sydd meg en sommerlig heklekrok-mappe. Jordbær er sommer! Jeg har fôret den med både kraftig vliselin og dukvatt så den er god og stødig. Jeg minnes med ett smil min aller første strikkepinnemappe, som var så tynn og slapp at selv med pinner inni klarte den ikke holde fasongen, hihi :) Man lærer! :)Til tross for skikkelig møkka-vær, gikk helgas messe kjempebra! Gøy og skummelt å stå og selge mine hjemmesydde ting. Men veldig givende og motiverende! Har møtt masse hyggelige folk, både besøkende på messa og andre selgere. Og flere av selgerne møter jeg faktisk igjen neste helg, da det endelig er klart for Villmarksmessa. Kjenner at jeg gru-gleder meg litt til det. Har investert ganske mye (både tid og penger) på villmarksproduktene, så er veldig spent på mottagelsen av de.


Fortsatt messe-modus på meg altså, og derfor lite strikking. Men jeg småstrikker litt sent om kvelden, for å få vekk symaskin-lyden i hodet mitt før jeg går til sengs, hihi :)

Ha ei fortsatt fin uke alle sammen!

Stor klem fra Gry-Anette

10 koselige kommentarer:

Siri @ Strikk og tøys sa...

Det var fin bambi, det!

Ønsker deg masse lykke til på Villmarksmessen, veldig spennende!

Ellen Karin sa...

Åååå det Bambi stoffet var jo bare nydelig da. Og heklekrokmappen var også kjempefin. Blir så inspirert av å se i bloggen din, men finner visst ikke tid til å sy noe selv. :) Men en vakker dag...

Lykke til på messa!

Guri sa...

Du har så mange fine stoffer! Bambi var nydelig! Og jordbærstoffet ditt gjør at jeg kjenner sola varme :)
Jeg har en konkurranse gående i bloggen min, så jeg anbefaler deg å titte innom!
Lykke til på messa! det går helt sikkert veldig bra!!!
Ha en super dag! Klem :)

tulipa sa...

Så søt Bambi!! Ja, fikk nesten litt julestemning;) Der har du akkurat slik mappe som jeg er på jakt etter til pinnene mine!!! Gleder meg til du begynner å sy slikt til nettbutikken din:) Spennende med disse messene dine! Håper du får solgt masse MASSE på villmarksmessen!!
:)

Synnøve sa...

Du har så utrolig mye inspirasjon gjemt i hvert innlegg! Den Bambi-posen var virkelig til å dåne av!! Elsker Disney <3 Lykke til på messe!!

Misemor sa...

Heklenålmappen var jo bare ordentlig søt! Kjekt med litt erfaring! ;)

Ulla-Bella sa...

Nydelig bilde av Bambi og Trampe:) Så gøy at messen gikk bra, og lykke til med neste:)

Stinemorღ sa...

Herlige Bambi - så søtt!
Jeg ble kalt Bambi på ungdomsskolen og videregående, var vel det som stod på russelua mi også :) hihihi

Jeg er enormt imponert over alt du har sydd - du er så flink!
Og de søte tøflene og lua du har hekla :) lekkert!

klem fra meg :)

Vilma sa...

Århhhh , det er så smukt det hele :-)))


Klem Vilma

Hilde sa...

åååå! det bambi stoffet var helt nydelig! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...