Gå til hovedinnhold

♥ Vinneren ♥


10.april i dag og det betyr trekning av min Give-Away! :) Og jeg må få si, jeg er helt overveldet over responsen! Hele 125 kommentarer ble det, fra mange kjente og mange ukjente. Utrolig hyggelig at så mange har funnet veien hit disse ukene, 36 nye følgere har jeg også fått! Man kan jo risikere å få prestasjons-angst av slik...men utrolig gøy at så mange vil følge meg! *Det varmer*.

Jeg hadde jo tenkt å trekke en vinner på den gode gammeldagse måten med å lage papirlodd og trekke, fortrinnsvis fra en svart flosshatt, hihi... Men de 125 kommentarene resulterte i 182 lodd...så jeg valgte "lettvint-løsningen" denne gangen også, altså random.org.

Vinnerloddet ble.....*trommevirvel*......nr 25, som er:

Merete med bloggen Monstermønster 

En kjempeflott og inspirerende blogg. Merete strikker de nydeligste ting, og skriver fantastisk bra! Absolutt verdt ett besøk, mange besøk! :)
Gratulerer så mye til Merete, håper du blir fornøyd med gaven :)Pga at så mange ønsket å delta, så er jeg jo bare nødt til å ha ett par trøstepremier, ikke sant? ;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Første trøstepremie går til lodd nr 166

Shygirl med bloggen Min Lille Verden

Et helt nytt bekjentskap for meg, men jeg tok en god titt innom bloggen hennes nå og ble inspirert til hva som skal på pinnene allerede i kveld! :) Kjempefin blogg som jeg kommer til å følge videre :) Gratulerer til deg også, trøstepremien blir en overraskelse.♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Andre trøstepremie går til lodd nr 79, som er

Pittelitn med bloggen Pittelitn♥

Ganske nytt bekjentskap for meg, men også en kjempeflott blogg med
masse inspirasjon! Hun strikker, hekler (og baker) de nydeligste ting, verdt ett besøk! :)Gratulerer til deg også, overraskelse kommer :)Da ber jeg alle tre vinnerne om å sende meg en mail med adressen til post@g-anette.com.
Håper gavene faller i smak! :)

Men jeg gir meg ikke enda, det er en gave til som skal avgårde og det er bare for at jeg har så lyst! :)
Den skal jeg sende til en fantastisk god og inspirerende bloggevenninne. Hun skriver de koseligste innleggene og får meg alltid til å smile! Både når jeg besøker bloggen hennes og når hun legger igjen supergode meldinger hos meg og andre. Hun har sørget for at veldig mange perlestrikker panneband for harde livet i disse dager, og hun lager de nydeligste smykker og armband. Stinemor, som takk for masse godhet og inspirasjon kommer det noe i posten til deg ♥

Og så må jeg få takke alle som har deltatt i give-away'en! Jeg har dessverre ikke rukket å besøke alle sammen godt nok, men jeg har rukket å oppdage mange nye flotte blogger! For en verden dette er, dere! :)

Da ønsker jeg alle en fin-fin søndagskveld og vi sees snart igjen!

Stor klem fra Gry-Anette

Kommentarer

Oioioioioi!

SINNSYKT! For en fantastisk flott premie, og gode ord, takker og bukker! Mail skal sporenstreks sendes :)
Berit sa…
Gratulerer til de heldige vnnerne:0))
tulipa sa…
Gratulerer så mye til de kjempeheldige vinnerne!!! :)
Linda sa…
Gratulera til vinnarene.
Komadyret sa…
Gratulerer så mye til de heldige vinnerne ;)
Stinemorღ sa…
Åh, Gry-Anette.... :)
- nå har du rørt meg til tårer.....
Tusen takk for sånne søte og gode ord! Du er en stor inspirasjon for meg også, og jentene mine er jo avhengig av luene dine :)

At du har fått så mange kommentarer på giveaway'n din og nye følgere er jo ikke noe rart!
Du er super herlig!
Og ja.. når jeg fant de uglene i butikken, så tenkte jeg på deg :)

Stor klem
Stinemorღ sa…
Uff... glemte å skrive gratulerer til alle vinnere! :)
Pittelitn♥ sa…
Oi så gøy :D Tusen takk! E-post kommer :)
Myr sa…
Grattis til superheldige vinnere :D
Pillan sa…
Heldige er vinnerne, gratulerer så masse!
Og så koselig for Stinemor og få en gave i posten. I ditt forrige innlegg så fant jeg frem til henne for første gang og jeg er enig, hun har en kjempefin blogg.
Kjempekoselig med bloggvenner og masse inspirasjon.
Ønsker deg en riktig fin uke videre!
Pernilla
Gratulerer til de heldige vinnerene! Er såå koselig med alle bekjentskapene man får i denne bloggverdenen. Og huske, kjære Gry-Anette, at DU også er en stoooor inspirasjonskilde for mange! Takk fro at du finnes ♥

Ha ei strålende uke!

Klem

Ps! Blondebåndene har jeg kjøpt på en strikkebutikk her i Steinkjer; Hoff garn & ide.
Ulla-Bella sa…
Gratulerer til vinnerene:)
Pittelitn♥ sa…
Nå har jeg lagt ut bilde av herligheten på bloggen min! Tusen hjertelig takk! :)

Populære innlegg fra denne bloggen

Enkle pulsvarmere, med oppskrift

Ett par pulsvarmere blir fort til to par når det er så enkelt :) Etter å ha slitt litt med en engelsk oppskrift med både fletter, hullmønster og en merkelig tommel-løsning...fant jeg ut at det enkle er det beste! Så jeg startet på nytt uten oppskrift og strikket de på enkleste vis. Pynten kom på etterpå, og gjorde susen :)Her er oppskriften hvis noen vil prøve seg:

G-Anette's Enkle Pulsvarmere
Garn: Nepal fra Drops (ca 60 gram)
Pinner: 3,5

Legg opp 32 m. Strikk 2 r, 2 vr i 9 cm. På neste pinne øker du 4 m jevnt fordelt. Fortsett i glattstrikk til arbeidet måler 7 cm fra økningen. På begynnelsen av neste pinne, strikker du inn en kontrast-tråd over 6 masker, til tommel. (se beskrivelse her)
Fortsett i glattstrikk 3 cm til. Strikk 1,5 cm med 2 r, 2 vr. Fell av.
Tommel: Plukk opp de 6 maskene over og under kontrast-tråden + plukk opp en ekstra maske på hver side av tommelen = tilsammen 14 masker. Strikk glattstrikk i 2,5 cm, strikk 1 pinne med 1 r, 1 vr. Fell av.

Strikk en til på sa…

Snurrelue med oppskrift

Denne luen har jeg strikket mange av tidligere, og nå måtte jeg bare lage en til :) Jeg holder jo egentlig på med to (...) større strikkeprosjekter så da var det godt med ett lite kveldsprosjekt. Og så hadde jeg noe lysegrått garn liggende som bare ventet på å bli lue :) Jeg vet at denne luen fins i mange varianter, bl.a. har Sandnes Garn en som ligner. Men akkurat denne er min da, og her kommer oppskriften til de som vil prøve:

G-Anette's Snurrelue

Garn: 2 nøster Freestyle fra Dale. 
Pinnenr: 3,5

Legg opp 80 m på p 3,5. Strikk *2 r,2 vr* til arbeidet måler ca 5 cm. (hvis du ønsker en litt "løsere"
lue og enda mer baggy kan du bytte til pinne 4 nå)
Strikk 2 r, 2 vr, samtidig som du øker 1 maske mellom de 2 rette hele omg = 100 m totalt.

Fortsett i mønster slik:
*3 r, 2 vr* i to omg. Forskyv så mønsteret en maske, slik at de to neste omg starter med 1 vr og så *3 r, 2 vr*. Fortsett slik med å forskyve mønsteret annenhver omg til arbeidet måler ca 22 cm. Da blir den akkurat pa…

Oppskrift Anna's bolero

Her er oppskriften på Anna's bolero som jeg lovet dere :)
Anna's bolero Garn: Drops Merino ekstra fine (dette er garnet jeg valgte, men jeg syns i ettertid at det ble litt tykt. For en lett sommer-bolero anbefaler jeg litt tynnere garn, eks Lerke fra Dale) Pinner: nr 4 Størrelse: 2-4 år Boleroen strikkes "i høyden". Det startes med det ene forstykket og strikkes rundt og ender med det andre forstykket. Bare rette masker og nesten ingen montering. Mønster-rapportene består av pyntespisser i den ene enden og forkortede omganger i den andre.
Mønster-rapport: 1.p Strikk r til 4 m igjen på venstre p, 1 kast, 2 r smn, 1 kast, 2 r 2.p Strikk r til 5 m igjen, w&t (wrap and turn, beskrivelse lenger ned) 3.p Som pinne 1 4.p Strikk r til 10 m igjen, w&t 5.p Som pinne 1 6.p Strikk r til 15 m igjen, w&t 7.p Som pinne 1 8.p Fell 4 m, resten av pinnen strikkes rett.
Oppskrift: Forstykke:Legg opp 40 m og strikk 1 p r. Strikk 8 mønster-rapporter Tre en tråd gjennom de 13 maskene som er n…