tirsdag 14. september 2010

Jeg surrer..


Når jeg nå endelig skulle starte på alle prosjektene som jeg har hatt i hodet den siste tiden, ble det jo bare surr alt sammen! Begynner på den ene tingen etter den andre. Så nå har jeg to påbegynte strikkede luer, to påbegynte halser, en sydd vott og ett par andre småting. I alle dager, nå som jeg virkelig skulle produsere! Men jeg har da fått ferdig disse pulsvarmerne. Strikket i Peruvian Higland Wool, fargen er mer vinrød i virkeligheten, skikkelig vinter syns jeg :)  Oppskriften er min egen og den finner dere her.


Å dekorere med bokstaver har jo vært veldig populært en stund, og jeg har lenge tenkt at DET må jeg sy. Tenkte å sy bokstavene i HOME. Og her ser dere hvor langt jeg kom før jeg bare var nødt til å gjøre noe annet... Og forøvrig, før jeg blir ferdig så er vel bokstaver helt ut, hvis det ikke allerede er det...? Nei, jeg må få litt mer struktur på denne hobbyen min nå :)


Jeg kan hvertfall vise dere ett av høstens prosjekter, ett av de jeg gleder meg mest til. Syns denne Tilda-karen er SÅ herlig! Den ble kjøpt for lenge siden, men bestemte meg for å ikke røre den før rette stemningen er på plass :) Sjekk de skoene! Masse flotte detaljer (=pirkearbeid) på denne. Men gleder meg! Tror faktisk det er en ganske ruvende kar også.


Og så må jeg bare vise dere katten vår Sofie, bildet tok jeg fra stuevinduet for ett par dager siden. Hun lå så fint blant buskene og gikk nesten i ett med høstfargene :)

Nå skal jeg IKKE starte på ett nytt prosjekt men kanskje strikke ferdig en hals, eller en lue, eller sy en vott.. Men det er i grunnen veldig godt å tenke på at mange av dere som leser dette smiler og nikker og kjenner dere SÅ godt igjen, ikke sant? ;)

Klem fra G-Anette

15 koselige kommentarer:

Stinemorღ sa...

Jeg smilte og lo for meg selv mens jeg leste nedover.. - og latter ble enda større da jeg leste den siste setningen! hihi :)
Vi er nok mange i samme båt! Jeg tør ikke å tenke på hvor mye halvferdig jeg har, og alle tankene om nye prosjekter som jeg bare MÅ begynne på snart.. - det er nesten litt slitsomt!
Gleder meg til å se når du blir ferdig med alt du holder på med nå :)

klem

Siren sa...

Hehe, 1 ting av gangen er ofte det beste:) Men de var iallefall veldig fine de pulsvarmerne!

Fruen på skogmo sa...

Hihi, dette hørtes veeeeldig kjent ut ja! Vi får ta det som et tegn på at vi er kreative og lar oss inspirere til å lage fine ting ;o))

Klem

Synnøve sa...

Heheh, der tok du i hvert fall meg! Jeg tror jeg har 6 prosjekter liggende akkurat nå... ;)

lena sa...

Neinei, mange ting på en gang er fint i strikkeverdenen;) Hehe. Alt blir jo ferdig en gang;) Nydelige pulsvarmere. Herlig bokstav - og en nuuudelige puselus i høstfargene:)! Ha en super dag! Klem

Tina sa...

Jeg har ikke oversikt over hvor mye jeg har liggende, må nok ta ibruk minst to hender for å telle dem alle :) Sånn er det å være kreativ og lettinspirert... hehe.
Flotte pulsvarmere!

...og må fortelle at jeg bakte knekkebrødet ditt for en tid tilbake, det var knallgodt! Proppfullt av smak :) Dessverre ble det litt fort tomt, så jeg må nok snart bake en ny porsjon!

Ha en strålende tirsdag ;) Klem

Elins Strikkeri sa...

Ja kjenner meg nok igjen i dette, har ein del påbegynte saker og mange i hodet mitt som eg har lyst til å lage!! Pulsvarmerene var lekre:))

mimouna sa...

Flere prosjekt på en gang? Hmmm, det har ALDRI jeg. Kremt...

Fine pulsvarmere, og det andre blir nok ferdig etterhvert det også. :o)

Guri sa...

Ja, det er noe med det. Tror det er få av oss som bare har ett håndarbeid om gangen :) Pulsvarmerne er bare kjempefine! Oppskriften enkel og grei! Jeg skal strikke flere av dem :) Klem :)

Karina sa...

Hei.
Har nettopp oppdaget denne flotte og inspirerende bloggen din via trådsnella.
Jeg kommer nok til å se innom deg flere ganger.
Ha en fin kveld:-)

Chatrine [C.H.J. Creations] [Hekle Hulen] sa...

Du er ikke alene om å ha mange påbegynte prosjekter:o) He,he,he:o) Jeg har en kasse på loftet full av nesten ferdige ting, men jeg klarer bare ikke å få fingeren ut å gjøre det ferdig. Merkelig!

Men, jeg må si at pulsvarmerne dine ble fine og jeg digger den sydde bokstaven!

Ha en super fin kveld!

Synnøve Olava sa...

WOW..., de pulsvarmerne er jammen flotte... :O)

Nydelig bilde av pusen deres, jeg elsker katter og har to fjomper... :O)

Husmora sa...

Hei! Kjente meg masse igjen her. Nå tillater jeg meg selv bare å ha 3 arbeider samtidig, -da må jeg lage ferdig noe før jeg begynner på en ny. :-O)
Jeg skal sørover denne gangen, til bergen. Men jeg har vært masse i tromsø også (har jobbet på hurtigruten og hadde en kjæreste i Balsfjorden en gang :-))
Klem

Vilma sa...

Haha Anette , du er ikke ene om de halvfærdige ting....tror jeg har 2-3 stykker , men kan da læse at der er flere der har langt over mig...såååååå

Og fine pulsvanter :-))

God lørdag til dig og dine

Bente sa...

Hei! Du har en fantastisk flott blogg med masse utrolig herlige kreasjoner. Deler oppskrifter gjør du også, kommer nok til å kikke innom heretter :)) Bente

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...