mandag 29. mars 2010

Deilige tøfler og min nye favorittlue!


Disse tøflene har jeg hatt liggende halvferdig i lang tid. Selve heklingen gikk unna på en kveld, men montering, hemper og knapper manglet...Slikt er tiltak! Men i helgen ble de ferdige, og de ble jo ganske deilige! Heklet i Eskimo og oppskrift fra Garnstudio.Denne luen ble til etter å ha sett den i utstillingen på en lokal garnbutikk. Jeg studerte mønster og telte masker i smug inne på butikken,,,, Og så var det rett hjem å strikke den. I ettertid har jeg funnet ut at mønsteret er fra Dale. Strikket i Freestyle. Denne luen tror jeg faktisk er min favoritt av alle luer jeg har strikket! Enkelt men effektfullt mønster. Har allerede kjøpt garn til en lue til av samme sort :)Garnlageret mitt består av en del enkle nøster, og da er stort sett panneband det eneste det rekker til. Dette er heklet av ett nøste Alfa glitter. Det blir nok gitt bort til noen som tåler "klø-garn".


Til slutt ett bilde av katten vår Sofie, som var veldig nysgjerrig under fotoseansen i ettermiddag :)

Ha en fin kveld!

5 koselige kommentarer:

Pringeling sa...

Søte tøfler!
Jeg vil også kunne hekle...

Elins Strikkeri sa...

Så mykje fint du har laga, likte spesielt godt tøflane sånn har eg lyst til å lage!! God påske til deg:))

Maria sa...

Jeg kjenner meg godt igjen med at montering tar tid ja. Det er godt å få slike prosjekt unna innimellom. Tøflene ble kjempe fine. Jeg må lære meg å hekle en gang. Ser jo rett som det er noe jeg kunne tenkt meg på heklefronten også:-)

Fjellrosa sa...

KJempe flotte ting du har mekka!!!!! Og den katten var super søt da!!!

dilleDidi sa...

Sånne tøfler har jeg også laget - til en venninne :)

Men jeg falt helt i staver over den katten din - så nydelig! ... og bortsett fra ansiktet var hun nesten helt lik pelsdotten her i huset...
ligger bilde av henne i et av de første innleggene i bloggen min om du vil se :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...