torsdag 18. mars 2010

Mer ugler


Syns ugleluen var så fin og morsom å strikke at det ble en i voksen størrelse og. Strikket i Freestyle på p 4,5. Syns kanskje det ble litt løst, så går nok ned på str på neste lue. Det blir nemlig flere av denne!

Og så har jeg sydd meg en pose med "vindu" . Har jo alltid flere små prosjekter på gang, da er det kjekt å ha en pose der man ser hva som er inni. Stoffet er fra Stoff og Stil. Vinduet er av emballasjen til vintergardinene, hver gardin var pakket inn i ett mykt plastomslag. Usikker på om symaskinen var så glad i å sy gjennom plasten, men satser på det..Og så har jeg lenge tenkt på å lage meg noen nye maskemarkører. Og "noen" ble til 20 stk :) Har nok ikke bruk for alle, så her skal jeg gi bort noen. (Marita, vil du ha?)

Det var litt nytt fra meg i dag. Holder på med heklede grytekluter, tovede pulsvarmere + at jeg syr luer så kveldene er fyllt i lang tid :)

4 koselige kommentarer:

Maria sa...

Takker for besøket, å klart du kan linke til meg. Alltid hyggelig det.
La meg til som følger her jeg. Synes siden din var veldig fin. Har sett igjennom en del,men skal helt klart se på alt her inne.

Monstermønster sa...

Takk for hyggelig kommentar på bloggen! Og såklart er det hyggelig at du linker, alltid stas å bli spurt om det. Det blir en gjensidig linking, her var det mye fint!

Marjo Christiina sa...

hei igjen :)

Er ikke så bevandret i ulike smarte ting til strikkingen, så jeg spør - da lærer jeg i alle fall. Vet at mamma har maskemarkører som kan festes og taes av igjen. hvordan brukes dine - synes nemlig de var så fine, men kan de taes av igjen (føler meg litt teit, kjenner jeg, men nå vel...).
hilsen marjo christiina

G-Anette sa...

Heisan Marjo Christiina :) Så koselig at du stakk innom meg her. Blogging er gøy, så jeg anbefaler det absolutt for mål 2011 ;) Du er ikke alene om å lure på hvordan maskemarkørene brukes så var ikke teit spørsmål :) Maskemarkøren tres inn på strikkepinnen (som en maske) så henger den der til du møter den igjen og da flytter du den bare over. Slik følger den strikketøyet. Altså du kan kun ta den av akkurat når du er ved den, men noe annet er jo ikke nødvendig. Kan du sende meg en mail med adressen din til g-anette@hotmail.no? Så skal jeg sende litt "betaling" (dvs maskemarkører)for skyss fra Stoff og Stil ;) Veldig koselig å treffe deg forresten! Håper du finner ut av kjolen du skal sy, du kjører vel tilbake for å kjøpe det mønsteret du så rett før vi dro :) Stor klem fra Gry-Anette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...