tirsdag 26. januar 2010

Tilda og andre småting

På tide å blogge litt om siste ukes produksjon. Som så mange andre: Jeg elsker Tilda! Boken "Jul med Tildas venner" er bare helt fantastisk, og mange av mine planlagte prosjekter for dette året er fra denne boken. For tiden holder jeg egentlig på med nisselenker fra Tilda (materialpakke fra noen år tilbake mener jeg) men snømann-lenken måtte jeg bare lage nå.
I går fikk jeg endelig pakke fra Mina Namnband, hvit med sølvskrift. Ble veldig fornøyd! Så da kunne jeg produsere litt igjen, har fått noen bestillinger på disse pingvin-luene. Så da ble 9 stk laget, jeg liker å masse-produsere når jeg først skal sy :) Navnelappen har jeg brettet og sydd inn i sømmen bak. Litt morsomt med disse luene, noen sier de er harry, andre sier de er kule!

Jeg har også laget min egen variant av nålebrev. Første gang jeg syr noe slikt, og uten å ha noe mønster ble det deretter...litt skjevt og skakt men den gjør nytten! Stoff fra http://www.cchobby.no/
Og så har jeg strikket/tovet tøfler til minstejenta. Fritidsgarn og mønster fra Sandnes. Har laget mange av disse, veldig flotte gaver!Jeg skrev i forrige innlegg at jeg skulle lage tovede engler. Joda, det har jeg gjort. 4 stykker... Først med ett ukjent ullgarn jeg hadde liggende, det ble akkurat for lite garn. Så med fritidsgarn, syns ikke fargen var hvit nok. Så med dobbel ullteppegarn, den ble for tynn så engelen falt sammen. Og så med 4-dobbel ullteppegarn, den tovet ikke nok. Jeg har hvertfall forsøkt :) Men langt fra gitt opp. Så nå fortsetter jakten på det perfekte garnet.

Det var alt for denne gang, som alltid har jeg flere prosjekter på gang så sees snart :)

3 koselige kommentarer:

borghild sa...

Hei! Så masse fint du har laget!! Tilda-tingene er jo alltid fine, og luene dine var også knallstilige med det flotte stoffet. Jeg kan bare ikke vente med å komme meg på Stoff og Stil når de får åpnet her i Kristiansand:)
Selvfølgelig kan du linke til meg, bare gøy det, og det er alltid artig å oppdage nye bloggere:)
Ha en fin helg! Klem fra Borghild:)

mimouna sa...

Koselige snømenn, og de pingvinene er jo superkule!

Synes du lager mye fint og variert, kjekt å titte innom. :o)

Felisi sa...

Gratulerer med blogg, dette ser jo riktig lovende ut. Du har laget mye fint, men de pingvinluene var spesielt kule :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...