søndag 13. januar 2013

Personlige votter


Jeg strikket 2 par votter rett før jul, til Emma og Anna. Jeg hadde lyst å pynte de med noe passende, men så kom julestresset og vottene ble lagt i en skuff. Og nesten glemt. Rart hvor vanskelig det er å ta frem noe 'gammelt' når man er i full gang med nye prosjekter. Men votter er definitivt sesong-plagg, så i går fant jeg de frem igjen.


Jeg spurte jentene hva de ønsket. Anna er 5 år og prinsessejente. Rosa og rød, kjoler og sløyfer, hjerter og prinsessekroner. Så hennes valg ble hjerter. At pynten var brun gikk greit, siden vottene var røde :) Kanskje ikke de mest symmetriske hjertene, men det var ikke meningen heller - det var sjarmerende jeg gikk for ;)


Emma er 9 år og tøff jente. Sort, blå og grønn, umbro-klær og hodeskaller, musikk og One Direction... Så for dere som lurte, sistnevnte er da motivet hun valgte: 1 D. Og det ordner jeg såklart :) Og så håper jeg at One Direction-fasen varer litt lengre enn Justin Bieber-fasen, for da kan hun kanskje bruke vottene resten av denne sesongen, hihi :)


Begge votteparene er strikket i Easy på pinne 5. De ble til underveis, med litt prøving. De er strikket ganske smale og sitter derfor godt på handen. Stripen på vrangborden i kontrastfarge er strikket etter inspirasjon fra flotte Blåbærlina sine hjertevotter ♥ :)

Ønsker alle som er innom en avslappende, kreativ og koselig søndag!

Klem, Gry-Anette

15 koselige kommentarer:

Stine sa...

Så flotte votter! Best når man får bestemme selv ofte :) Hvordan lager du mønsteret på? hekler du det og så syr på`? eller hekle/syr du det rett på votten?

Mie sa...

Kjempefine votter!

Guri sa...

Kjempefine votter! Koselig å gjøre dem personlige med broderi :)
Likte godt trekka til boksene under også jeg! Ensfarget og med fletter er stilrent og fint!!!

Lena sa...

Søte votter, og det blir ekstra stas når de får velge litt selv :-)

trine andreassen sa...

Så fiiine personlige votter :-)

Ingunn sa...

Artige votter som ikke blir bytta bort i barnehagen og på skolen. Praktisk og fint med personlig pynt!

God ny uke til deg!

Klem fra Ingunn

Silje sin blogg sa...

Flotte votter, det minner meg på at jeg har flere, inkl meg selv som trenger nye varme votter

DoktorIngrid sa...

Nydelige votter! Votter er sånne fine "innimellom-prosjekter", syns jeg :-)

Catarina sa...

Vilka fina vantar! Kul att dom får välja broderi själva då blir dom extra personliga :)

Eli Kristin sa...

Flotte og personlige votter. Må le av 1D-motivet, fnis. Stilig! Har ei JB-berte hjemme. Ikke måte på altså og flere av venninnene er 1D. Slike plagg er gull verdt - ikke bare varme, men kuuule! ^_^ Fikk deg mange glansstjerner der av de unge håpefulle. Herlig!

God uke til deg! ;)
Klem

Full av Ull sa...

Så søte votter! Koselig når man kan gjøre noe personlig ut av strikketøyet ;) Og jeg likte veeldig godt kontrastfargen på kanten! Jeg holder faktisk på med en hals med en liten kontraststripe, den kommer på bloggen så snart den er ferdig (kan ta tid, nesten 200 masker) ;)
Ha ei fin uke ;) klem

LisaM sa...

Kjempefine votter! Koselig med personlig pynt, og jeg vil tro det er veldig gøy for ungene☺

Synnøve sa...

Så fine de var! Og så gøy at jentene dine er så forskjellige :) takk for svar om vesten - jeg var allerede i full sving med dobbel babyull og pinne 4,5 tror jeg, og nå har jeg selvfølgelig allerede gått tom for garn... og lageret har ikke mer av den fargen ;) får se hvordan jeg skal løse dette, da ;)

Stinemorღ sa...

Så herlig med personlige votter!

De er rare disse jentene.. - de vet hva de vil ha. Håper 1D varer ut sesongen :) hihi

klem ♥

Blåbærlina sa...

Fine votter, det gjør seg med kontrastkant og pynt i samme farge ;O) og så hyggelig å få litt av æren når du lager så fine ting! :O)
De hjertene ble riktig så fine, om de er skjeve vises det ikke på bildene, men hva er vel mer sjarmerende enn det isåfall? Og om One Direction fascinasjonen ikke varer så lenge er det vel bare å lage ny dekor? :O)
Ha en fin og kreativ tirsdag!
Klem fra Nina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...