fredag 4. mars 2011

Poser, bok, award og helg ♥


Nye og gamle stoffer har blitt til ett par strikketøy-poser. Hadde lyst å prøve to ulike varianter for å se hva som er enklest å sy, hva som blir penest og hvilken som fungerer best i bruk. Og begge er tatt i bruk nå :) Skulle faktisk hatt ett par til...


Linposen fant jeg oppskrift på hos Timotei (som forøvrig har flere flotte mønster hun deler). Linstoffet tror jeg er fra Stoff og Stil, det andre fra Åhlens. Oppskriften har egentlig en lomme foran, men den droppet jeg. Kanskje det hadde vært fint med ett hjerte der i samme stoff som fôret. Er veldig glad i lin, og det er så mange mønstrete stoffer som det passer veldig godt sammen med. Båndene er sydd i slik at man bare drar i dem så lukkes posen. Veldig kjekt!


Den andre posen ble til underveis. Det mønstrete stoffet er fra Etsy, det rosa er ett laken. Man kan finne mye bra stoffer på Kid, i form av laken, duker, gardiner, sengetøy...billigere er det ofte og. Snoren er en skolisse og så har jeg brukt en snorstrammer. Kjempepraktisk. Og dere ser vel hva posen brukes til ;)
Men linposen ble nok min favoritt, jeg likte at båndene ble sydd av samme stoff som fôret. Tok litt lengre tid, men det var verdt det :)

Det er flere som spør om jeg selger tingene jeg syr (og strikker). Jeg drømmer hver dag om å kunne ha en liten salgsblogg med litt forskjellig - både sydd og strikket. Men det var den tiden vet dere.. Mye av det jeg lager (og har blogget om) er ikke tatt i bruk, nettopp pga salgsblogg-drømmen :) Og jeg har ett håp om å kanskje komme i gang når det nærmer seg vår/sommer (når luefabrikken får roligere tider).


Hvis noen lurer på om man kan få hjertebank av en bok så kan jeg bekrefte det! Jeg er med i Hobbyklubben og innimellom velger jeg å kjøpe månedens bok. Og når denne boka "Sy! Cath Kidston" dukket opp kunne jeg ikke få den fort nok! Og endelig, i går kom den....sukk...skulle ønske det fulgte med noen ekstra timer i døgnet! Det var en fantastisk bok med mange flotte hverdags-sy-mønster. Poser/mapper/vesker/etuier/puter... sjelden det er SÅ mye jeg kunne tenke meg å lage fra samme bok. Det var også mange nyttige beskrivelser av sømprosesser, kanteband, lukninger, glidelås... :)


I tillegg fulgte det med materialpakke til denne vesken i herlig Cath Kidston stoff. Dobbelt-sukk... Denne blir lagt til siden nå, selv om det klør i fingrene. Men til sommeren skal den være klar! :)


Jeg har vært så heldig å få Award fra Stinemor. Tusen takk, det setter jeg kjempestor pris på! ♥
Med awarden skal jeg svare på følgende:

1. Ta opp nærmeste bok og slå opp på side 18, linje 4. Hva står det der? "komplisert undergrunnskart eller strømkretsdiagram." Tro det eller ei, men det er fra ovvennevnte bok "Sy! Cath Kidston"..
2. Hva var det siste du så på tv? God morgen Norge
3. Bortsett fra datamaskinen, hva hører du nå? En masete sulten katt
4. Når var du sist ute og hva gjorde du da? Leverte 3-åringen i barnehagen i dag tidlig.
5. Hva har du på deg nå? Tights, lang topp og tøflene fra Lena 
6. Hva var den siste filmen du så? Mamma Mia, muligens for 7.gang... :)
7. Skulle du overveie å flytte til utlandet? Hadde sikkert vært deilig, hvertfall til sydligere strøk. Men jeg er nok alt for hjemmekjær :)

Og så skal jeg gi Award'en videre til 7 andre flotte blogger. Men det er så vanskelig å velge og jeg ser at denne har vært hos mange av dere i det siste så jeg velger å stå over dette. Igjen, tusen takk Stinemor!

Da ønsker jeg dere alle en flott og kreativ helg!
Klem fra Gry-Anette

16 koselige kommentarer:

Elins Strikkeri sa...

Så fine strikketøyposer du har sydd!! Du er virkelig flink med symaskina!! Slutter meg til ønsket ditt om fleire timer i døgnet:))) Ha ei fin helg!!

Maria sa...

Så stilige poser du har sydd. Å den gode forklaringa du har funnet fram da. Fikk lyst til å hoppe utav morgen kåpa å få gjort noe i dag jeg også.

Strikke kan jeg bare glemme tror jeg,fikk nok engang senebetennelse av heklinga mi:-(


Du får ha en riktig god helg.

Karipia sa...

Så herlige poser du har sydd......slike har jeg ikke laget, så kanskje jeg skal prøve meg på det:))
Ønsker deg en riktig god hælg:))

Guri sa...

Så super-fine strikkeposer! Synes de var like fine begge to jeg! Og boka ser også fin ut; i hvert fall for deg som kan sy!!!
God helg! Klem :)

renate sa...

Veldig pene poser, begge to. Og forseggjort, ikke så enkelt arbeid som jeg syr...

En nydelig bok, da. Den kunne jeg godt tenke meg! I mange bøker er det bare noe som interesserer meg.

Ha en fin helg, kos deg:)

Frihet-Natalie sa...

Så flotte poser!!
Ser at de er like flotte på innsiden, wow :)

Ulla-Bella sa...

Så fine tøyposer du har sydd:) Den boka ser flott ut (så den i reklamen fra hobbyklubben også).

marihøna sa...

Flotte poser du har sydd :)
Den boka har jeg også fått gjennom hobbyklubben. Bare så griselekker!!!!

Klem

Konemor - Maria sa...

Kjempefine poser - tusen takk for fin link. Burde absolutt hatt noen sånne selv, det ligger garn og syutstyr omtrent i alle rom i huset her nå ;).

Og er så enig med deg om den boka - fikk den også igår, fiiiiin! Gøy med hobbybøker man blir så inspirert av.

Ha en kos helg!

Stinemorღ sa...

For en spennende bok - skal bli spennende å se hva du tryller fram fra den :)
Posene dine ser så flotte ut!
Man kan vel aldri få for mange slike.. hihihi

Awarden er fortjent, snuppa!

Håper du får en super helg,
klem

Vilma sa...

Du har ikke tid til at blogge - du skal åbne butik SNART!!!! jeg er køber til det meste - så bare sæt i gang - jo før jo bedre :-))))))

Synnøve sa...

Råfine! Min favoritt var også linposen, og med et hjerte eller noe applikert i stedet for den lomma som skulle vært der, så hadde den vært midt i blinken :)

2ne sa...

Fine poser du har sydd :-)

Knitty sa...

Heisann :)

Fin blogg du har :)Og for noen flotte strikketøy posar du har laga :)

Legge meg til som følgar, så får eg med meg ka andre flotte ting du trylle fram :)

Ha ei finfin helg videre :)

Strikkelaura sa...

Liker bloggen din kjempe godt, mye inspirasjon å hente her!

Ha en fin søndag :)

Maria sa...

Heisan.
Jeg printer ut bilder fra nett ja. Enkelt og dekorativt til fyrstikkeskene.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...