onsdag 21. september 2011

Hverdagen igjen :)


Da var Døgnvill og Tyrkia-tur over, og tilbake til hverdagen med meg :) Døgnvill var en opplevelse i år som i fjor! Og jeg gleder meg allerede til september 2012 ;) Tyrkia var herlig og varmt og avslappende etter noen hektiske uker i fabrikken. Men det var også overraskende godt å komme hjem å begynne på rutinene igjen! :) To uker uten symaskin er den lengste pausen jeg har hatt på laaaang tid, og det er godt å kjenne på at man savner jobben sin når den ikke er der! Jeg er superklar for julegavesesong nå :)


Litt bilder fra Tyrkia må jeg vise dere. Vi trodde ikke det skulle være SÅ varmt siden vi dro såpass seint, men det var mellom 35 og 40 grader hver dag, litt i varmeste laget syns jeg. Det ble mye bading! Emma på 8 ble en fisk i vannet i løpet av de to ukene, Anna på 4 fant ut da vi hadde to timer igjen av badingen siste dag at hun ville prøve rutsjebanen likevel... Så da ble det opp og ned, opp og ned alt hun klarte... SÅ gøy! :)


Det ble ikke strikket en maske i Tyrkia og jeg er ikke kommet helt i gang med håndarbeid etter vi kom hjem heller, men hodet er som vanlig fullt av ideer :) Jeg strikket Pickles sin høstvest i juli og fant allerede da ut at jeg ville strikke den langermet i rød også. Høstgenser altså. Armene er strikket, og jeg er kommet til "daisyene" på selve genseren. Og her har jeg vært i ukesvis....jeg er så ubestemt på fargene! Skal altså ha tre farger til sammen med den røde. Skal jeg gå for den friske med gul/orange/grønn, eller den høstlige med brun/beige/offwhite, eller den nøytrale med lys grå/mørk grå/hvit, eller eller..... Forslag tas mot med takk! Har jo hatt god tid hele tiden, men nå er jo faktisk høsten her (vi kom fra Tyrkia på søndag og da reiste vi fra 39 grader og kom hjem til 9 grader....)


Har lenge beundret disse gammeldage klemme-mappene og hatt de som ett (av mange) ønskeprosjekt. Syns klemmelåser er så fint alternativ til glidelåser og andre lukninger. De få stedene jeg har funnet klemmelåsene har de vært ganske dyre syns jeg. Så da jeg fant de billigere hos en grossist i utlandet, kjøpte jeg like gjerne mange slik at andre syglade også kan få kjøpe ;) Dere finner de i Epla-butikken min under søm tilbehør. Har bare sydd denne ene foreløpig, men det blir flere! Apropos Epla, når jeg åpnet forsiden i dag så jeg at mine naturhvite heklede tøfler er med i "Herlige Høst" forside-bildet, så gøy! Skvatt litt da jeg så de, hihi ;)

Tusen hjertelig takk for alle hyggelige, varmende, rørende og herlige kommentarer på mitt forrige innlegg, jeg har lest gjennom alle flere ganger. Det betyr utrolig mye for meg ♥♥♥

I kveld blir det litt oppdatering på tv-fronten og kanskje jeg glemmer daisyer for en stund og starter på noe nytt heller. Eventuelt fortsetter på en av de to andre prosjektene jeg har liggende... Enkelte ting forandrer seg aldri, hihi ;)

Stor klem fra Gry-Anette

8 koselige kommentarer:

Stinemorღ sa...

Så herlig å ha deg hjemme igjen og tilbake i bloggen! Har savna deg :)

Fantastiske bilder av de skjønne jentene dine - jeg syns jeg hører latteren og gleden helt hit :)

Hmmm..... vet ikke helt hva du skal gjøre med fargene på daysiene..
- jeg tror jeg mener brun/beige/ offwhite :) Ja, det tror jeg! :)

Så herlig at du fant tøflene dine på Epla! Jeg lurer litt på en slik Epla butikk - tror jeg tenkte på det i fjor også, hahaha... Kanskje på tide?

Stor klem

lena sa...

Deilig å ha deg hjemme igjen:) Savner deg på bloggen vettu;)
Flotte bilder fra varme strøk. Åhhh, den høstgenseren blir nok bare superflott, og alle kombinasjonene virket herlig, så ikke noe særlig hjelp med valg fra meg:) Gleder meg til å se ferdig resultat!

tulipa sa...

VELKOMMEN tilbake!! Høres ut som du har hatt en god oppladningstur, og det lover godt for at vi andre skal få gleden av å følge med kreativitetene dine utover høsten!! Jeg hadde nok safet han med de beige/offwhite/brune fargene på genseren, men så tenker jeg samtidig at den hadde sikkert blitt utrolig stilig og frisk med de gule/orange/grønne. Ikke minst tror jeg du hadde kledd de fargene veldig godt! Blir spennende å se hva du ender opp med!
Ha en super kveld!
:)

Synnøve sa...

Velkommen tilbake! Det er godt å se at du er fulladet og bobler av glede! :) kanskje du må vise oss høstgenseralternativene? litt vanskelig å se for seg uten bilde :)

Vilma sa...

Godt at Direktøren er hjemme igen !!!
Følger med i produktionen :-))

Fru Keilegavlen sa...

Ser ut til at de har hatt ein flott tur! Me kom heim i går etter ei veke i Tyrkia. Der me var var det og 35 grader, og det var det faktisk då me var der i fjor og på same tida, men då var me eit stykke ut i oktober og. Det er godt å kome seg vekk litt. Eg gler meg til å sjå kva du tryller fram framover og trur nok eg må skrive opp nokre huer på ønskelista. ;) I år er me ferdige med alle julegåvene, men... det kjem jo ei jul til neste år, og då trur eg nok at eg skal ha deg langt framme i tankane, ja. Eller til bursdagsgåver. Ønskjer deg ei fin helg.

Innestemmen sa...

Å, det så jo fantastisk deilig ut, da.... ferie, sol og bading..

Forresten godt å lese om at andre også strever med å komme inn i håndarbeidet sitt igjen - den tiden, altså!
Mvh Siv

Eli Kristin sa...

Heisann og tusen takk for koselige kommentarer hos meg. Kjempekjekt at du ville være med på give-away'n også! :D

Kjente deg igjen da jeg søkte opp ugler, hi-hi. Jeg LIKER masse den flotte strikketøyposen, en supersmart og artig investering. Spørs om jeg må online igjen hos deg med tanke på noen julegaver når den tid kommer. Nærmer seg styggfort, hihi!

Fantastisk lueproduksjon på deg - i tillegg til alt det andre du lager. Flink og kreativ - og tusen takk for at du deler oppskrifter og tips!

God helg til deg!
Eli Kristin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...