søndag 7. november 2010

Livstegn


Tiden flyr! Plutselig var tre uker gått nesten uten å ha besøkt bloggeland. Dagene er fullbooket med jobb og forberedelse til julemesse som jeg skal være med på om en uke. Strikker litt innimellom men det er på ett større prosjekt som jeg viser frem når det er ferdig :)

Nå som Topp T'Tå garnet skal utgå (?) syns jeg Gullgarn fra Sparkjøp er et fint alternativ. For en mnd siden siden bestilte jeg "noen" nøster....ehm...ble fort til 45 nøster det. Men jeg liker garnet, skulle gjerne hatt flere farger å velge mellom. Men nå bestilte jeg en farge som jeg sjelden strikker i, nemlig rød. Og det var en skikkelig flott julerød farge! Så da måtte jeg jo strikke meg en jule-isipisi-lue, ikke sant? Oppskrift her. Jeg la opp 8 masker ekstra da garnet er litt tynnere enn det som er brukt i oppskriften.

Jeg nevner i starten av innlegget at dagene er fylt med jobb... nå er det store og spennende forandringer på gang for meg på det området. Og det er også hovedårsaken til at det har vært stille her på bloggen. Mer om det kan dere lese HER.  Jeg har hatt bursdag siden sist :) og i gave fra min samboer fikk jeg to timers kurs med en fotograf for å lære meg litt tips og triks. Og fotografen fant så ut at lue-fabrikken min måtte være noe for avisen og tipset den. Takk Knut! :)  Det er med skrekkblandet fryd jeg skal satse på det jeg liker best! :) Og jeg kan jo alltids bli kontordame igjen ;)

Nå er det lueproduksjon på meg, og jeg er redd det fortsatt blir litt stille fra denne kanten de neste par ukene. Får heller komme sterkere tilbake! Jule-kreativitetene står i kø :)

Ha en flott søndag så sees vi etterhvert.

Klem fra G-Anette

12 koselige kommentarer:

Stinemorღ sa...

Der var du jo - har savna deg her inne :)
Men skjønner godt at det er litt travlet hos deg nå! Dette høres kjempe spennende ut, og jeg tror helt sikkert at du vil lykkes med dette. Luene dine er fantastiske!
Masse-masse lykke til!
klem

renate sa...

Så kjekt, tenk å lage noe som er så etterspurt:) Gratulerer og masse lykke til:)

lena sa...

Endelig!!! Savner deg! Flott julefarge-lue du har strikket:)! Flott at du har funnet ett fint garn:)
Og du, så tøff du er!!! Flott artikkel i avisa! Lykke lykke til! Så selv om vi her inne må savne deg, for vi tåle det siden du gjør så fin en jobb;) klem

Snuppesnella sa...

Stilig ! Flott farge !

Alt kler den smukke heter det seg. ;)

Mirdiz sa...

Så utrolig spennende!
Det må være gøy å kunne jobbe med hobbyen sin!

Lykke til!! :D

Huene dine er utrolig tøffe:)

Miriam sa...

Wow, så spennende! Synes det er tøft gjort!
Luene dine er knallstilige, så skjønner godt at de selger unna :)
Masse lykke til!
Klem

9na sa...

Travle tider denne høstperioden! Gratulerer med overstått!

Linda Therese sa...

Så flott avisartikkel! God reklame! Ønsker deg lykke til som heltids-syerske ;) Blir kjempespennende. Skjønner det er med skrekkblandet fryd, man vet jo aldri på forhånd hvordan det går. Du er tøff, og; "den som intet våger - intet vinner", vettu ;) Masse lykke til!

Guri sa...

Du er jammen tøff som tør å satse!!! Jeg ønsker deg masse, masse lykke til! Dette tror jeg du vil lykkes godt med!! Klem :)

Maria sa...

Heisan.

Se hva som var på dagens mønster her da.
http://365sakerdukansticka.blogspot.com/
Gøy å bli linket til da.

Torunn sa...

Så spennande!! Flott lue! Ha ein fin søndag.

Tina sa...

Heia G-Anette! Du er så flink! Tenk å satse så stort - og lande mned begge beina godt plantet på jorda! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...