onsdag 31. juli 2013

Jentehekling og Jentehus


Sommer og bloggpause. Rolig på håndarbeidsfronten har det vært, men denne kjolen som mange har lagt sin elsk på måtte jeg få ferdig – det er jo tross alt en sommerkjole :) Oppskriften fant jeg gratis her. Jeg valgte garn fra lageret, Drops Cotton Light i en lys og fin lillafarge.


Etter prøving og feiling, endte jeg opp med å hekle den minste størrelsen (6 mnd) til snuppa mi på snart 6 år. Så da ser man hvor stor betydning garntykkelsen har. Deler av oppskriften har jeg fulgt sånn passelig, som vanlig ;) Ikke umulig at det blir en til slik kjole etterhvert, Anna følte seg SÅ fin der hun svinset rundt ♥


De nydelige knappene er fra Bundingen i Tromsø, egentlig kjøpt inn til ett annet prosjekt – men det gikk jo ikke an å ikke bruke de på denne kjolen :). Stoffet er kjøpt på en stoff/garnbutikk på Finnsnes – en fantastisk butikk som jeg alltid må innom når jeg er der.


Bloggeland-fraværet mitt skyldes en annen ting også. Etter 12 år sammen har jeg og min samboer flyttet fra hverandre. Ett udramatisk brudd, vi er gode venner og har gjort alt vi kan for at jentene våre skal ha det bra.  Ny og uvant situasjon som deltidsmamma er det, men det skal jo gå bra.

Til uka begynner hverdagen igjen med jobb, men nå skal jeg nyte de siste feriedagene! :)

Fortsatt god sommer jenter!
Klem, Gry-Anette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...