onsdag 15. mai 2013

Høstgave

Plutselig var det skikkelig vår her i Tromsø, og med den forsvant jeg jaggu litt fra både strikkeland og bloggeland. Og jeg minnes jo nå at det skjer hvert år på denne tiden. Men ingen fare, for er det noe som er sikkert så er det at strikkelysten aldri er borte lenge ;) Og jeg har jo strikket litt da. Kanskje det var det brune ullgarnet som gjorde at det bare gikk litt sakte her, for det minner ikke så mye om vår ;)


Halsen er min nye yndlingsoppskrift, som jeg har blogget om tidligere her. Denne gangen prøvde jeg meg også litt frem på garntype, og endte opp med dobbel tråd Sterk fra Du Store Alpakka. Nydelig garn, og halsen ble kjempegod! Neste bandana-hals blir også i Sterk, men har planer om å vente til høsten med den ;)


Settet er en gave, opprinnelig tenkt for vinteren som var. Men nå blir det en høstgave om noen måneder heller. Det ble mer garn igjen, så da måtte det bli pulsvarmere i samme stil for det vet jeg mottaker er så glad i :) Oppskriften ble til underveis men er superenkel, så jeg skal få skrevet den ned en vakker dag. Halsoppskriften (på engelsk, gratis) finner dere her.

Jaja, så klarte jeg ikke å la være jeg heller... Dette strikkeheftet dukker opp på den ene bloggen etter den andre og i dag 'dukket den opp' i postkassa mi. Herlige oppskrifter! Og jeg kjenner at strikkelysten økte flere hakk bare med å titte i den :)


Vi har virkelig hatt mye snø i vinter, og Emma og bestevenninnene er utålmodige etter å få ut trampolina i hagen. Så her er de i full aksjon for å hjelpe snøen vekk, de holdt på imponerende lenge også, hihi. Dette var i helgen og nå er det faktisk ikke så mye snø igjen - så om få dager er det trampoline-klart :)

Ønsker alle sammen ei fortsatt fin uke og ikke minst 17.mai feiring!

Klem, Gry-Anette   

16 koselige kommentarer:

Kirsti sa...

Veldig fin hals, denne står på strikkelista mi. Men tror jeg må gjøre unna noen sommerprosjekteter først:)

LisaM sa...

Kjempefint sett! Det ble en fin gave☺

Det heftet dukker visst når som helst opp i min postkasse også....hihi...

Det var jammen flinke unger! Deilig med vår og trampolinevær☺

Lykke til med å finne igjen strikkelysten!
Klem

Innestemmen sa...

Hehe, den boka er bare skjønn, har strikket tre(!) av plaggene i den- god valuta for pengene ;) og for et fint sett, da. Heldig mottaker!

Ruths datter sa...

Flott hals dette,og de fine pulsvarmerne da. Så masse snø dere har. Håper det forsvinner til 17 mai.
Klem

Toril :o) sa...

Det var utrolig fint :o)

Jeg har lyst til å prøve meg på en slik til .... Høsten ....
Og apropo vær, så var det 5pluss grader i dag i nærheten av Oslo :o( Våren ser ut til å utebli....
Kos deg videre med strikking, jeg liker å følge bloggen din.

Ønsker deg en flott vårkveld :o)

Smil fra Toril :o)

Ingridstua sa...

Sterk er et av mine favorittgarn også. Deilig alpakkagarn. Hittil har jeg kun strikket sokker av det. Ser at noen også har strikker genser av Sterk. Nydelig og fin brunfarge til halsen og pulsvarmerne. Fargen og plaggene passer veldig godt som høstgave til en heldig mottaker. Som sagt i mitt blogginnlegg, så ble jeg veldig inspirert av ditt forrige innlegg om bandana-halsen. Bare måtte strikke en sånn :). Og som du sier, enkel oppskrift!
Så ivrige ungene er etter å få skikkelig vår! Forstår godt at de vil ha ut trampolina! :)

Ønsker deg og dine god 17. Mai- feiring og koselig pinse!

Klem fra Ingrid

Full av Ull sa...

Kjempefint sett! Veldig høstlig da ;) Blir nok kjekt å ta frem igjen når mørketiden sniker seg på. Og fine negler også ;)
Så bra at du endelig fikk mønsterheftene i posten :) Du må ta de med neste gang vi treffes, så jeg kan få smugkikke litt i dem ;)
Jeg har forresten også blitt skikkelig lysten på å strikke Lun genser (er du kommet i gang med din?), og er begynt å vurdere litt garnalternativer til den. Kanskje det blir neste prosjekt hos meg også ;)
Ha en kjempefin 17.mai i morgen <3

BrittB sa...

Kjempeflott gavepakke! Settet blir nok helt sikkert satt pris på av mottakeren!
Ha en fin 17.mai! :-)

Guri sa...

Fint sett! Likte den brunfargen veldig godt.
Jammen godt at våren er i farta hos dere også; det fortjener dere nå synes jeg!
Ha en riktig fin 17.mai! Klem :)

olaug sa...

Fint gavesett :) Og det heftet er helt topp... God langhelg til deg!

Guro sa...

Så fint sett! Passa jo helt perfekt med de freshe neglene:-)

Deilig at våren kommer hit nord også. Vurderer å la bunaden henge i skapet i morgen hvis været blir slik det er meldt:-)

Synnøve sa...

Veldig fin hals og pulsvarmere! Så gøy å se at ungene måker våren frem - det gjorde alltid jeg også når jeg var liten ;)

Lithe sa...

Så flott sett! Ikke dumt å ha noe på lur til høsten :) Skjønner godt ungene har lyst til å ha ut trampolina, det er jo egentlig vår selv om det ikke helt føles slik ut.. Ønsker deg en flott feiring i morra :)

Bente sa...

Den halsen ser kjempefin ut. Jeg kikket på den da du skrev det forrige innlegget også. Heldig den som får dette settet! :-)
Håper på sol og varme framover nå!

litlokalen sa...

Nydelig gave i lekker farge!

Blåbærlina sa...

heheh, gratulerer med nytt strikkehefte, fort gjort gitt å fikse seg postpakke :O) koselig!!
Gleder meg til å strikke mer fra den selv....

Så fin hals og pulsvanter!! og så godt å ha noe klart til meste sesong! Endelig er det ikke lenger ullsesong... vi må nyte det å gå uten skjerf og votter ei stund, hehe.,,,
skikkelig fint det du har laga.

Og neglelakken.... smashing!!
Passer fint til det brune! men det er vel neppe tilfeldig...
tror du må navn og nummer ;o)

Klem fra Nina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...