Gå til hovedinnhold

♥ Vinneren ♥


10.april i dag og det betyr trekning av min Give-Away! :) Og jeg må få si, jeg er helt overveldet over responsen! Hele 125 kommentarer ble det, fra mange kjente og mange ukjente. Utrolig hyggelig at så mange har funnet veien hit disse ukene, 36 nye følgere har jeg også fått! Man kan jo risikere å få prestasjons-angst av slik...men utrolig gøy at så mange vil følge meg! *Det varmer*.

Jeg hadde jo tenkt å trekke en vinner på den gode gammeldagse måten med å lage papirlodd og trekke, fortrinnsvis fra en svart flosshatt, hihi... Men de 125 kommentarene resulterte i 182 lodd...så jeg valgte "lettvint-løsningen" denne gangen også, altså random.org.

Vinnerloddet ble.....*trommevirvel*......nr 25, som er:

Merete med bloggen Monstermønster 

En kjempeflott og inspirerende blogg. Merete strikker de nydeligste ting, og skriver fantastisk bra! Absolutt verdt ett besøk, mange besøk! :)
Gratulerer så mye til Merete, håper du blir fornøyd med gaven :)



Pga at så mange ønsket å delta, så er jeg jo bare nødt til å ha ett par trøstepremier, ikke sant? ;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Første trøstepremie går til lodd nr 166

Shygirl med bloggen Min Lille Verden

Et helt nytt bekjentskap for meg, men jeg tok en god titt innom bloggen hennes nå og ble inspirert til hva som skal på pinnene allerede i kveld! :) Kjempefin blogg som jeg kommer til å følge videre :) Gratulerer til deg også, trøstepremien blir en overraskelse.



♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Andre trøstepremie går til lodd nr 79, som er

Pittelitn med bloggen Pittelitn♥

Ganske nytt bekjentskap for meg, men også en kjempeflott blogg med
masse inspirasjon! Hun strikker, hekler (og baker) de nydeligste ting, verdt ett besøk! :)Gratulerer til deg også, overraskelse kommer :)



Da ber jeg alle tre vinnerne om å sende meg en mail med adressen til post@g-anette.com.
Håper gavene faller i smak! :)

Men jeg gir meg ikke enda, det er en gave til som skal avgårde og det er bare for at jeg har så lyst! :)
Den skal jeg sende til en fantastisk god og inspirerende bloggevenninne. Hun skriver de koseligste innleggene og får meg alltid til å smile! Både når jeg besøker bloggen hennes og når hun legger igjen supergode meldinger hos meg og andre. Hun har sørget for at veldig mange perlestrikker panneband for harde livet i disse dager, og hun lager de nydeligste smykker og armband. Stinemor, som takk for masse godhet og inspirasjon kommer det noe i posten til deg ♥

Og så må jeg få takke alle som har deltatt i give-away'en! Jeg har dessverre ikke rukket å besøke alle sammen godt nok, men jeg har rukket å oppdage mange nye flotte blogger! For en verden dette er, dere! :)

Da ønsker jeg alle en fin-fin søndagskveld og vi sees snart igjen!

Stor klem fra Gry-Anette

Kommentarer

Oioioioioi!

SINNSYKT! For en fantastisk flott premie, og gode ord, takker og bukker! Mail skal sporenstreks sendes :)
Berit sa…
Gratulerer til de heldige vnnerne:0))
tulipa sa…
Gratulerer så mye til de kjempeheldige vinnerne!!! :)
Linda sa…
Gratulera til vinnarene.
Komadyret sa…
Gratulerer så mye til de heldige vinnerne ;)
Stinemorღ sa…
Åh, Gry-Anette.... :)
- nå har du rørt meg til tårer.....
Tusen takk for sånne søte og gode ord! Du er en stor inspirasjon for meg også, og jentene mine er jo avhengig av luene dine :)

At du har fått så mange kommentarer på giveaway'n din og nye følgere er jo ikke noe rart!
Du er super herlig!
Og ja.. når jeg fant de uglene i butikken, så tenkte jeg på deg :)

Stor klem
Stinemorღ sa…
Uff... glemte å skrive gratulerer til alle vinnere! :)
Pittelitn♥ sa…
Oi så gøy :D Tusen takk! E-post kommer :)
Anonym sa…
Grattis til superheldige vinnere :D
Pernilla sa…
Heldige er vinnerne, gratulerer så masse!
Og så koselig for Stinemor og få en gave i posten. I ditt forrige innlegg så fant jeg frem til henne for første gang og jeg er enig, hun har en kjempefin blogg.
Kjempekoselig med bloggvenner og masse inspirasjon.
Ønsker deg en riktig fin uke videre!
Pernilla
Gratulerer til de heldige vinnerene! Er såå koselig med alle bekjentskapene man får i denne bloggverdenen. Og huske, kjære Gry-Anette, at DU også er en stoooor inspirasjonskilde for mange! Takk fro at du finnes ♥

Ha ei strålende uke!

Klem

Ps! Blondebåndene har jeg kjøpt på en strikkebutikk her i Steinkjer; Hoff garn & ide.
Gratulerer til vinnerene:)
Pittelitn♥ sa…
Nå har jeg lagt ut bilde av herligheten på bloggen min! Tusen hjertelig takk! :)

Populære innlegg fra denne bloggen

Enkle pulsvarmere, med oppskrift

Ett par pulsvarmere blir fort til to par når det er så enkelt :) Etter å ha slitt litt med en engelsk oppskrift med både fletter, hullmønster og en merkelig tommel-løsning...fant jeg ut at det enkle er det beste! Så jeg startet på nytt uten oppskrift og strikket de på enkleste vis. Pynten kom på etterpå, og gjorde susen :) Her er oppskriften hvis noen vil prøve seg: G-Anette's Enkle Pulsvarmere Garn: Nepal fra Drops (ca 60 gram) Pinner: 3,5 Legg opp 32 m. Strikk 2 r, 2 vr i 9 cm. På neste pinne øker du 4 m jevnt fordelt. Fortsett i glattstrikk til arbeidet måler 7 cm fra økningen. På begynnelsen av neste pinne, strikker du inn en kontrast-tråd over 6 masker, til tommel. (se beskrivelse her ) Fortsett i glattstrikk 3 cm til. Strikk 1,5 cm med 2 r, 2 vr. Fell av. Tommel: Plukk opp de 6 maskene over og under kontrast-tråden + plukk opp en ekstra maske på hver side av tommelen = tilsammen 14 masker. Strikk glattstrikk i 2,5 cm, strikk 1 pinne med 1 r, 1 vr. Fell av. Stri

Tovede kosetøfler med oppskrift

Endelig er denne jentas favorittårstid her! Og med den kommer strikkelysten smygende tilbake :) Og hva passer bedre enn å starte høsten/vinteren med gode varme kosetøfler! Oppskriften ble til for et par år siden, etter å ha strikket flere par (etter andre oppskrifter) uten å finne akkurat mine tøfler. Men disse er mine, og nå kan de bli dine også. Og om jeg får si det selv...så sitter de som støpt på foten, hihi ;) G-Anette's Tovede Kosetøfler Garn: Fritidsgarn. 3 nøster offwhite, 2 nøster blå Pinner: 5,5 Tøflene strikkes frem og tilbake med bare rette masker *we like* :) Legg opp løst 50 m med blå, strikk 1 pinne rett. Bytt til offwhite og strikk 17 riller (34 pinner) Sett de 18 ytterste maskene i hver side på hver sin tråd. Strikk 20 riller over de 14 midterste maskene. Strikk så 2 m smn på starten av de fire neste pinnene = 22 riller på midt-stykket. Nå flytter du de 18+18 m (på trådene) over på pinner og fortsett slik: Strikk riller over de 18 første maskene, plukk opp

Strikket sett og sjarm-penal

Da var Thermis-settet ferdig. Har strikket en del av disse tidligere, men nå er det en god stund siden. Faktisk så lenge siden at jeg ikke husket oppskriften til lua og heller ikke hvor jeg hadde lagret den... Så da var det å kontakte en venninne av meg som har fått den tidligere - og be om min egen oppskrift :) Men nå skriver jeg den hvertfall ned her, til meg selv og til dere :) Thermis-lue Garn: Dobbel tråd Drops Merino Extra Fine Pinner: 4,5 og 5 Garnmengde: 110 gram Legg opp 76 masker på p nr 4,5 Strikk vrangbord: *1 vridd r, 1 vr* i ca 4-5 cm. Bytt til pinne nr 5. Strikk mønsterrapport: 1. og 2. omg - 2 rett 2 vrang 3. omg - rett hele pinnen 4. omg - vrang hele pinnen Gjenta omg. 1-4 så lang som du vil ha luen. Jeg startet fellingen da lua (inkl vrangbord) var ca 20 cm, da blir den litt “baggy” men ikke slik at den henger. Felling: På omgang nr 2 med "2 rett 2 vrang" på mønsterrapporten strikkes de 2 vr sammen hele pinnen. Strikk 3 omganger med mønster